واردات هیچگونه منافاتی با امنیت غذایی ندارد عضو مركز مطالعات راهبردی كشاورزی و آب اتاق بازرگانی ایران گفت: كشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر امارات، عربستان و كویت نیازهای غذایی خود را از راه واردات تامین میكنند و این واردات هیج مشكلی در بحث امنیت غذایی به وجود نیاورده است. >2 ماه پیش
سفر به دنیای خوراكی ها آش اوماج غذای محلی استان همدان حاوی ادویه و مواد غذایی متنوع است و برای مهمانی و مراسم عزاداری استفاده می شود. >10 ماه پیش
یك هشتم جمعیت جهان با معضل گرسنگی روبرو هستند از وقتی كه انسان در عصر مدرن خود را شناخت پدیده ای به نام مواد غذایی مازاد بخشی از دغدغه مردم شد. >1 سال پیش
حساسیت به آجیل ها مانند بادام آلرژی به بادام معمولاً در سن 2 سالگی ایجاد میشود و تعداد آجیلهایی كه فرد به آنها حساسیت دارد ممكن است با افزایش سن بیشتر شود؛ در برنامه «رهاورد» بشنوید. >1 سال پیش
راز بقا در كوی نشاط از اهمیت غذای سالم گفت نیمی از جانوران معتقدند با جنگیدن می توانند برای خود و خانواده غذای فراهم كنند اینگونه جانوران تنها ادعای این كار را دارند و وقتی وارد عمل می شوند جان خود را در این راه از دست می دهند. >1 سال پیش
از ضررهای باور نكردنی خلال دندان چه می دانید؟ سر تیز خلال دندان به راحتی می تواند لثه را پاره كند و یا تصادفی باعث بریده شدن جایی از دهان شود؛ در برنامه «رهاورد» بیشتر بشنوید. >1 سال پیش
بدن خود را به خوردن صبحانه عادت دهیم، وعده ناهار را كم كنیم دكتر منصور رضایی كارشناس تغذیه گفت: در وعده های سحر مصرف شكلات چای و قهوه جایز نیست از این رو بهتر است یك هفته پیش از آغاز ماه مبارك رمضان میزان مصرف این مواد غذایی تا آنجا كه ممكن است كاهش یابد. >1 سال پیش
مراسم انگور چینی در روستای مانیزان ملایر مردم روستای مانیزان در نیمه شهریور تا پایان ماه مراسم انگور چینی را با شور و حال خاصی برپا می كنند؛ در «فرهنگ مردم» بشنوید. >2 سال پیش
«فرهنگ مردم» از فروش مواد غذایی در تهران قدیم می گوید در تهران قدیم قیمت هر پرس چلوكباب 10 شاهی بود و غذاهای برنجی بهترین نوع گوشت و روغن را مصرف می كردند. >2 سال پیش
بیماران سرطانی بیشتر غذاهای خانگی را مصرف كنند دكتر مریم مبانی فوق تخصص بیماری های خون و سرطان گفت: به بیماران مبتلا به سرطان خون توصیه می شود میوه هایی نظیر زردآلود، توت فرنگی و دیگر میوه های تابستانی را مصرف نكنند. >2 سال پیش
روزه داران در وعده سحری از پروتئین و مواد فیبردار استفاده كنند دكتر منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه خانه و خانواده گفت: افرادی كه در روزهای عادی چای و قهوه زیادی مصرف می كنند، یك هفته قبل از ماه مبارك رمضان، مقدار آن را كاهش دهند. >2 سال پیش
مصرف ترب سیاه، چه فایده هایی دارد؟ برنامه «رهاورد» در بخش نكته های شنیدنی درباره فایده های مصرف ترب سیاه صحبت كرده است. >2 سال پیش
در دوران كرونا از چه مواد غذایی استفاده كنیم؟ دكتر آرین مهاجر دكترای حرفه ای پزشكی گفت: افراد با مصرف مواد پروتئینی نظیر گوشت، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات می توانند سیستم ایمنی خود را تقویت كنند. >3 سال پیش
مصرف مكمل های غذایی توصیه می شود دكتر نیره كابلی متخصص تغذیه گفت: توصیه می كنیم افراد در مصرف مواد غذایی تعادل را رعایت كنند و همه منابع غذایی را در برنامه خود بگنجانند. >3 سال پیش
در هنگام آلودگی هوا كدامیك از مواد غذایی را باید مصرف كنیم؟ برنامه رهاورد در بخش نكته های شنیدنی درباره مواد غذایی مورد نیاز بدن در زمان آلودگی هوا صحبت كرده است. >3 سال پیش
در سبد غذایی روزانه، گروه سبزیجات گنجانده شود برای پیشگیری از بیماری كرونا مصرف همه گروه های مواد غذایی به اندازه كافی نیاز ضروری است. >3 سال پیش
بستهبندی حاوی نانومواد به ایمنی مواد غذایی كمك زیادی می كند نوعی ماده پلاستیكی قابل انعطاف و شفاف (از جنس پی وی سی) میتواند در بستهبندی گوشت، میوه و سایر مواد غذایی استفاده شود و از آنها محافظت كند. >4 سال پیش
در تغدیه سالم هیچ وعده غذایی حذف نمی شود دكتر منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه خانه و خانواده گفت: در تغذیه سالم همه گروه هایی غذایی باید مصرف شود؛ مهم آن است كه مواد غذایی را كی، كجا چه وقت چگونه و چه مقدار مصرف كنیم. >4 سال پیش
مبتلایان به دیابت بیشتر در معرض ویروس و بیماری هستند به توصیه متخصصان تغذیه، افراد باید عادات غذایی خود را بازبینی كنند و مصرف خوراكی های شیرین را محدود سازند. >4 سال پیش
انجماد مواد غذایی ویروس كرونا را از بین می برد ویروس كرونا در مقابل گرما و انجماد خیلی زود از میان می رود. >4 سال پیش
گلایه مردم از گرانی و كمبود میوه در بازار با شیوع ویروس كرونا، نرخ قیمت میوه و صیفی جات از جمله لیمو شیرین، پرتقال، شلغم، پیاز و ... با شتاب زیاد در حال افزایش است. >4 سال پیش
فریز كردن مواد غذایی تا مدت طولانی، سلامت انسان را به خطر می اندازد دكتر «محمدرضا وفا» دانشیار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: هر گونه فرایند در مواد خوراكی طبیعی، ارزش غذایی آن ماده خوراكی را به میزان زیادی كاهش می دهد. >4 سال پیش
نشانگر سبز رنگ نشان دهنده یك انتخاب سالم و ایمن است مردم در هنگام خرید محصولات غذایی حتما به برچسب های روی محصول توجه كنند، روی هر برچسب نشانگر رنگی مواد غذایی نصب شده است. >5 سال پیش
آویشن شیرازی بهترین نگهدارنده مواد غذایی افشین آخوندزاده استاد دانشگاه تهران گفت: امروزه تحقیقات كشور به سمت نگهدارنده های سبز رفته است این نوع نگهدارنده ها بر خلاف نگهدارنده های شیمیایی خطری برای سلامت انسان ندارند. >5 سال پیش
موقعیت های مختلف جغرافیایی، غذاهای خاص می طلبد دكتر منصور رضایی كارشناس تغذیه در گفت و گو با رادیو ایران گفت >5 سال پیش
مصرف میوه های پاییزی را در برنامه های غذایی خود حتما بگنجانید دكتر منصور رضایی كارشناس تغذیه در گفت و گو با رادیو ایران گفت >6 سال پیش
سیستم كشاورزی ارگانیگ، حامی سلامت انسان است مهدی كریمی تفرشی رییس هیات مدیره تعاونی تولید كنندگان محصولات غذایی كشور گفت. >6 سال پیش
از خوردن غذای گرم در ظروف یكبار مصرف سفید پرهیز كنید مضرات استفاده از ظروف پلاستیكی و یك بار مصرف >6 سال پیش
مواد غذایی غیر استاندارد از بازار جمع آوری می شود نظارت بر مواد غذایی پر مصرف در ماه مبارك رمضان >6 سال پیش
سیستم فناورانه گیاهی، معضل كمبود مواد غذایی در جهان را حل می كند طراحی سیستم فناورانه گیاهی در خدمت حذف دی اكسید كربن >6 سال پیش
سبزیجات را تا 72 ساعت در یخچال نگهداری كنید روش های خرید و نگهداری مناسب مواد غذایی در خانه >6 سال پیش
تلاشمان در راستای سلامتی و ایمنی غذایی است ایمنی غذایی و استفاده از پروبیوتیك ها در مواد غذایی >6 سال پیش
به سالم بودن و تازگی مواد غذایی توجه فراوان كنیم تغذیه صحیح نقشی مهم و تعیین كننده در سلامت بدن دارند >7 سال پیش
تاكید ایران بر تولید محصولات غذایی ارگانیك سازگار با محیط زیست محصولات ارگانیك برای محیط زیست فایده های فراوان دارد >7 سال پیش
بایدها و نبایدها مصرف مكمل های تغذیه ای ایرانی ها در سبد مصرفی خود، دارای تنوع غذایی نیستند >7 سال پیش