سفر به دنیای خوراكی ها آش اوماج غذای محلی استان همدان حاوی ادویه و مواد غذایی متنوع است و برای مهمانی و مراسم عزاداری استفاده می شود. >10 ماه پیش
«فرهنگ مردم» به دنیای نوشیدنی ها سفر كرد قدیم ترها، مردم در شربتخانه ها دور هم جمع می شدند، نوشیدنی و شربت می نوشیدند و باهم صحبت ، گفت و گو می كردند. >1 سال پیش
«فرهنگ مردم» از فروش مواد غذایی در تهران قدیم می گوید در تهران قدیم قیمت هر پرس چلوكباب 10 شاهی بود و غذاهای برنجی بهترین نوع گوشت و روغن را مصرف می كردند. >2 سال پیش
آش جایگزینی مناسب برای خوراكی های بی خاصیت آش به عنوان غذایی سالم و سنتی در سفره ایرانی دارای جایگاه و اهمیت فراوانی است. >5 سال پیش
گیلان به لحاظ تنوع غذایی شهرت خاصی دارد در گیلان بیش از 170 غذای محلی وجود دارد و میرزا قاسمی، ترشی تره، انار پیچ، مرغ ترش، باقلا قاتق جز غذاهای مهم این منطقه به شمار می آید. >5 سال پیش
كرمانشاه، استانی با غذاها و شیرینی های لذیذ و خوشمزه خورشت خلال یكی از غذاهای محلی استان كرمانشاه است، در این غذا از گوشت، زرشك، خلال بادام، گلاب، زرچین و دارچین استفاده می شود. >5 سال پیش
فرهنگ غذایی در مناطق مختلف ایران آش ماستی غذای معروف استان خراسان رضوی است. در شیراز مردم به جای بادمجان از كدو استفاده می كنند. >5 سال پیش
گیاه ماده غذایی پرمصرف ایرانیان در فصل بهار بانوان كرمانشاهی در فصل بهار با استفاده از گیاه محلی به نام سوران به همراه گوشت چرخ كرده، پیاز و روغن و زیتون و ربع انار آش سورانه می پزند. >5 سال پیش