تخممرغ و شیر وعده خوبی برای سحری است عبدالرضا نوروزی در برنامه خانه و خانواده میگوید:روزه داران در وعدههای غذایی خود حتما از پروتئین و مواد نشاستهای استفاده كنند. >1 ماه پیش
ورزشكاران به پروتئین بیشتری نیاز دارند دكتر احسان محمدی متخصص تغذیه ورزشی در برنامه سلام صبح بخیر میگوید: كسانی كه علاقه مند به كاهش وزن هستند حتما باید عضلهسازی كنند. >4 ماه پیش
در امنیتغذایی باید به تولید پایدار رسید منصور رضایی متخصص تغذیه میگوید: در بحث امنیت غذایی هر فردی باید نیازهای پایه خود (قند، چربی، پروتئین، ویتامین،، املاح و مایعات) را تامین كند. >6 ماه پیش
پروتئین شیرمادر جایگزینی ندارد فیروزه روستا ماما و روانشناس در برنامه خانهوخانواده گفت:كودكانی كه از شیرمادر بهره میبرند بیشتر میتوانند با همسالان خود ارتباط برقرار كنند. >9 ماه پیش
شناگران 20درصد پروتئین مصرف كنند لادن خیابانی كارشناس ارشد تغذیه گفت: شناگران در روزهایی كه تمرینات سنگین دارند65 درصد از انرژی خود را از كربوهیدراتهای زودهضم تامین كنند. >1 سال پیش
تاكنون صفات و عملكرد 20 هزار ژن شناسایی شده است رییس انجمن ژنتیك ایران گفت: هر نقطه ای از بدن كه دچار عارضه، اختلال و بیماری می شود ساختار ژنتیكی بدن را دچار تغییر می كند. >2 سال پیش
حساسیت به آجیل ها مانند بادام آلرژی به بادام معمولاً در سن 2 سالگی ایجاد میشود و تعداد آجیلهایی كه فرد به آنها حساسیت دارد ممكن است با افزایش سن بیشتر شود؛ در برنامه «رهاورد» بشنوید. >2 سال پیش
خانواده ای با راه اندازی مغازه پروتئینی به همنوعان خود كمك می كنند خانواده ای كه با یاری و كمك یكدیگر از بسیاری از سختی های زندگی عبور كردند و دست بسیاری از نیازمندان را گرفتند. >2 سال پیش
پروتئین های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد مطالعات نشان می دهد مصرف پروتئینهای گیاهی با كاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، نقش مهمی در طول عمر دارد. >3 سال پیش
گوشت بوقلمون، منبع غنی از پروتئین برنامه رهاورد در بخش نكته های شنیدنی از فایده های مصرف گوشت بوقلمون می گوید. >3 سال پیش
روزه داران در وعده سحری از پروتئین و مواد فیبردار استفاده كنند دكتر منصور رضایی متخصص تغذیه در برنامه خانه و خانواده گفت: افرادی كه در روزهای عادی چای و قهوه زیادی مصرف می كنند، یك هفته قبل از ماه مبارك رمضان، مقدار آن را كاهش دهند. >3 سال پیش
در دوران كرونا از چه مواد غذایی استفاده كنیم؟ دكتر آرین مهاجر دكترای حرفه ای پزشكی گفت: افراد با مصرف مواد پروتئینی نظیر گوشت، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات می توانند سیستم ایمنی خود را تقویت كنند. >4 سال پیش
نقش ویتامین D در كاهش خطر مرگ ناشی از كووید نوزده افرادی كه ویتامین D خونشان به اندازه كافی است كمتر با خطر مرگ ناشی از كرونا روبرو می شوند. >5 سال پیش
موقعیت های مختلف جغرافیایی، غذاهای خاص می طلبد دكتر منصور رضایی كارشناس تغذیه در گفت و گو با رادیو ایران گفت >6 سال پیش