آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیلدهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجهفرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است. >1 سال پیش
سفری به دنیای متنوع غذاهای زمستانه زنجان برنامه «فرهنگ مردم» درباره غذاهای مورد استفاده مردم استان زنجان در فصل زمستان صحبت كرده است. >2 سال پیش
ای ز داغت چشم ها تر ای پیاز، از تمام میوه ها سر ای پیاز بازخوانی طنز شعر «پیاز» در برنامه «نیشدارو». >2 سال پیش
جایگاه آش در فرهنگ مردم بیجار آش دانه كوناله یكی از غذاهای سنتی مردم بیجار است، این غذا هنگامی كه كودك اولین دندان خود را در می آورد، پخته و میان 7 همسایه تقسیم می شود. >3 سال پیش
گلایه مردم از گرانی و كمبود میوه در بازار با شیوع ویروس كرونا، نرخ قیمت میوه و صیفی جات از جمله لیمو شیرین، پرتقال، شلغم، پیاز و ... با شتاب زیاد در حال افزایش است. >4 سال پیش
هنگام خرد كردن پیاز، علت اشك آمدن از چشم چیست؟ پاسخ به این پرسش در نكته های شنیدنی برنامه «رهاورد». >4 سال پیش
آش های ایرانی روی میز «فرهنگ مردم» بانوان با سلیقه شیراز در فصل زمستان برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی آش بابونه می پزند. >4 سال پیش
فرهنگ غذایی در مناطق مختلف ایران آش ماستی غذای معروف استان خراسان رضوی است. در شیراز مردم به جای بادمجان از كدو استفاده می كنند. >5 سال پیش
گیاه ماده غذایی پرمصرف ایرانیان در فصل بهار بانوان كرمانشاهی در فصل بهار با استفاده از گیاه محلی به نام سوران به همراه گوشت چرخ كرده، پیاز و روغن و زیتون و ربع انار آش سورانه می پزند. >5 سال پیش
سفر راهی به آبادی به روستای شیركوه شهرستان رودبار حاتمی بانوی 69 ساله اهل رودبار باغی با مساحت 4 هكتار دارد و در آن محصولاتی نظیر سیر، پیاز و باقلا را پرورش می دهد. >5 سال پیش