حلاجی؛ هنری قدیمی در ایران بانوان خانه دار هنگام كار حلاجی در منزل خود نظاره گر كار بودند و با چای و شربت و شیرینی از او پذیرایی می كردند. >11 ماه پیش
«فرهنگ مردم» به دنیای نوشیدنی ها سفر كرد قدیم ترها، مردم در شربتخانه ها دور هم جمع می شدند، نوشیدنی و شربت می نوشیدند و باهم صحبت ، گفت و گو می كردند. >1 سال پیش
تخم شربتی نوشیدنی خُنك برای روزهای گرم تابستان برنامه «ایرانشهر» در آیتمی شنیدنی طرز تهیه شربت تخم شربتی را به شنوندگان و مخاطبان آموزش داده است. >1 سال پیش
«فرهنگ مردم» از فروش مواد غذایی در تهران قدیم می گوید در تهران قدیم قیمت هر پرس چلوكباب 10 شاهی بود و غذاهای برنجی بهترین نوع گوشت و روغن را مصرف می كردند. >2 سال پیش
روزه داران مصرف شربت را در وعده غذایی خود بگنجانند دكتر یاسر حاج امرایی متخصص طب سنتی گفت: روزه داران در ماه مبارك رمضان برای رفع خشكی بدن و مشكلات ناشی از آن، شربت های آبلیمو و سركه سكنجبین را مصرف كنند. >3 سال پیش
تخم شربتی بهترین منبع گیاهی چربی امگا 3 مصرف تخم شربتی به بیماران مبتلا به سرماخوردگی و عفونت مثانه پیشنهاد می شود. >5 سال پیش
اصالت، عنصر مهم نوشیدنی های پرخاصیت ایرانی ایرانیان با افزودن گلاب به شربت ها و عرقیجات سنتی، نوشیدنی های خوش رنگ و طعمی چون شربت های زعفران، آبلیمو، بیدمشك و بهار نارنج را به وجود می آورند. >5 سال پیش
در روزهای گرم سال از شربت خاكشیر و سكنجبین استفاده كنیم دكتر یارقلی متخصص طب سنتی گفت: برای پیگشیری از گرمازدگی بهتر است در فاصله زمانی 10 صبح تا 4 بعدظهرخود را در معرض مستقیم خورشید قرار ندهیم. >5 سال پیش