آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیلدهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجهفرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است. >2 سال پیش
اردبیل كهن ترین شهر ایران با جاذبه های دیدنی و خوراكی های خوشمزه كارشناس ارشد معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: آش دوغ، پیچاق قیمه، آش یارما و اوماج، ساج ایچی، سبزی قورمه و ... غذاهای محلی این استان است. >2 سال پیش
هنرهای دستی مناطق مختلف ایران سه پایه چویی كه قدرت تحمل مشك های سنگین را دارد؛ در بین عشایر لرستان به مالار معروف است.؛ در فرهنگ مردم بشنوید. >2 سال پیش
ترخینه دوغ؛ غذای محلی روستای رشت آباد صدیقه طاهری بانوی كارآفرین گفت: ترخینه دوغ كه در تهران به آن آش ترخینه می گویند؛ با جو، دوغ و سبزی معطر طبخ و درست می شود. >3 سال پیش
«فرهنگ مردم» از فروش مواد غذایی در تهران قدیم می گوید در تهران قدیم قیمت هر پرس چلوكباب 10 شاهی بود و غذاهای برنجی بهترین نوع گوشت و روغن را مصرف می كردند. >3 سال پیش
آیین گیاه چینی در بیجار استان كردستان نهار مراسم گیاه چینی منطقه بیجار تخم مرغ پخته شده همراه با كره تازه، نان محلی، چای، ماست و دوغ است. >3 سال پیش
«آب دوغ خیار» غذای سنتی ایرانیان روایت تاریخی را از مراسم آب دوغ خیار ناصر الدین شاه در «فرهنگ مردم» بشنوید >6 سال پیش
ماست و دوغ را همزمان با غذاهای گوشتی مصرف نكنید مصرف همزمان ماست و دوغ با گوشت قرمز برای همه بخصوص بیماران مبتلا به دردهای مفصلی توصیه نمی شود. >6 سال پیش
مشاركت زنان در فرهنگ مردم استان فارس برنامه فرهنگ مردم رادیو ایران با اجرای شمسی فضل اللهی و محمد محسن رفیعی این بار درباره آیین قالیبافی، برداشت گندم و ... در استان فارس صحبت كرده است. >6 سال پیش