فریز كردن مواد غذایی تا مدت طولانی، سلامت انسان را به خطر می اندازد دكتر «محمدرضا وفا» دانشیار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكی ایران گفت: هر گونه فرایند در مواد خوراكی طبیعی، ارزش غذایی آن ماده خوراكی را به میزان زیادی كاهش می دهد. >5 سال پیش
آویشن شیرازی بهترین نگهدارنده مواد غذایی افشین آخوندزاده استاد دانشگاه تهران گفت: امروزه تحقیقات كشور به سمت نگهدارنده های سبز رفته است این نوع نگهدارنده ها بر خلاف نگهدارنده های شیمیایی خطری برای سلامت انسان ندارند. >6 سال پیش