معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت گفت:طبق دستور العمل وزارت بهداشت، مواد غذایی مورد مصرف در محیط كار باید گرم و در ظرف های یكبار مصرف مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش شبكه رادیو ایران، مهندس فرهادی معاون مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت در برنامه «خانه و خانواده» با توجه به شیوع به ویروس كرونا با اشاره به لزوم توجه به دستورالعمل های بهداشت محیط كار گفت : در این روزها كه همه با بحران كرونا روبرو هستیم لازم است افراد در محیط كار موارد بهداشتی نظیر شستشوی دست ها، استفاده از ماسك، دستكش، سم زدایی سطوح و فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیرند.
وی در ادامه به بهداشت مواد غذایی اشاره كرد و گفت: در دستور العمل جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، به رعایت بهداشت مواد غذایی تاكید زیادی شده است، طبق این راهنما مواد غذایی مورد مصرف در محیط كار باید گرم و در ظرف های یكبار مصرف مورد استفاده قرار گیرد.
برنامه خانه و خانواده شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 9:00 از رادیو ایران پخش می شود.