معاون پلیس فتا در گفت و گو با رادیو ایران ضمن توصیه به مردم برای وارد نشدن به بازی «همستر» گفت: پیشنهاد من این است كه مردم وارد این چالش نشوند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، سرهنگ رامین پاشایی در گفت و گو با برنامه «نمودار» بیان كرد: تاكنون هیچ كارشناس داخلی و خارجی خوشبینی صد در 100 نسبت به بازی«همستر كامبت» ندارد البته آنها اعلام كردهاند كه در بستر بلاكچین و رمزارز آن را بالا میآوریم و در صرافی ها لیست میكنیم ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است.
وی درباره اینكه بازی «همستر» چه مخاطراتی برای هموطنان دارد، اظهار داشت: مطابق تجزیه و تحلیل های پروندههای قضایی، در این زمینه 18 مورد پرونده شكایت از كلاهبرداری تبلیغاتی در اینستاگرام و تلگرام داشتیم براین اساس كه افرادی تبلیغات كردند و مدعی شدند كه میتوانند كارت بازی یا كدهای مخفی را بفروشند تا روزانه افراد بتوانند به روزانه 6 میلیون سكه اضافه دست پیدا كنند.
معاون پلیس فتا ضمن توصیه به مردم برای وارد نشدن به این چالش، افزود: پیشنهاد من این است كه مردم وارد این چالش نشوند. اگر به عنوان تفریح و سرگرمی به آن نگاه میكنند باید این را نیز در نظر داشته باشند كه این بازی موجب میشود وقت زیادی از دست بدهند و البته باید به آسیبهای فرهنگی و اجتماعی آن نیز توجه شود. شماره تماس 096380 نیز پل ارتباطی مردم با پلیس فتا است.
سرهنگ پاشایی تصریح كرد: بازار رمزارز بازار بسیار خاص است و هنوز در كشور ما قوانین آن اجرا نشده است و مشخص نیست كه قرار است در این حوزه چه اتفاقی رخ دهد.
معاون پلیس فتا با بیان اینكه اكنون رمزارزها طبقه جدیدی از داراییها محسوب میشود و در مسیر قانونی شدن قرار دارد اما هنوز وضعیت مشخص ندارد، گفت: در این حوزه پروندههای بسیاری وجود دارد و افراد زیادی مالباخته هستند و این حوزه بسیار پیچیده است.
وی خاطرنشان كرد: مجرمان سایبری در حال رصد فضای مجازی هستند و براساس این بازی ممكن است پلتفرمهای مجرمانه طراحی كنند مثلاً ممكن است حساب كاربری درست كنند و خود را به عنوان حساب پشتیبانی این بازی معرفی میكنند و بعد در ارتباط با مردم برای افزایش تعداد سكهها، پول تقاضا میكنند یا نوع دوم كلاهبرداری در این حوزه ممكن است مربوط به ولتها باشد زیرا هنوز میزان امنیت آنها را نمیشناسیم همچنین احتمال سرقت اطلاعات گوشیها نیز تهدید محسوب میشود.
معاون پلیس فتا خاطر نشان كرد: بازی «همستر كامبت» یك مینی اپلیكیشن است كه روی گوش افراد نصب میشود. پس احتمال سرقت اطلاعات هست. اطلاعات تعداد زیادی از هموطنان در یك سرور ذخیره میشود كه خود یك تهدید است. علاوه بر این پیامدهای روانی ناشی از عدم تحقق رویاها را نیز نباید نادیده گرفت.
گفتنی است برنامه «نمودار» این هفته به تهیه كنندگی سیما پاتیمار و اجرای زهرا رحیمی از شنبه تا چهارشنبه از گروه دانش و اقتصاد رادیو ایران ساعت 10:20 تقدیم مخاطبان می شود
تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده