سخنگوی سازمان دامپزشكی گفت: گوشت قرمز وارداتی وقتی به ایران می رسد پس از انجام نظارت های لازم در مراكز قرنطینه، سلامت آن تایید و سپس وارد میادین عرضه می شود.
به گزارش شبكه رادیویی ایران،«امین اسدی» سخنگوی سازمان دامپزشكی در برنامه «نمودار» درباره سلامت گوشت قرمز وارداتی گفت: سازمان دامپزشكی كشور بنا به وظیفه و مسئولیت خود، كار نظارت بر سلامت تمامی گوشت های وارداتی اعم از گرم و منجمد را بر عهده دارد و تاییدیه سلامت را نیز این سازمان صادر می كند.
وی در ادامه با بیان اینكه نظارت بر گوشت وارداتی مراحل زیادی دارد و در كشتگارهای مبدا ابتدا نظارت شرعی و سپس نظارت بهداشتی انجام می گیرد گفت: گوشت قرمز وارداتی وقتی به ایران می رسد پس از انجام نظارت های لازم در مراكز قرنطینه، سلامت آن تایید و سپس وارد میادین عرضه می شود.
سخنگوی سازمان دامپزشكی بخش دیگر صحبت هایش خاطر نشان كرد: تمامی گوشت هایی كه آرم سازمان دامپزشكی دارند؛ سلامت شان تایید شده است.
برنامه «نمودار» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:20 از رادیو ایران پخش می شود.