نباید در كتاب های درسی از ادیبان درجه دو استفاده شود
عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با رادیو ایران گفت: مهارت های زبانی و ادبی نسل امروز در مقایسه با نسل های گذشته كمتر شده و كتاب های درسی نیز نسبت به گذشته كمتر از ادبیات فاخر و خلاقانه نویسندگان و بزرگان استفاده كرده است.
چندی پیش حسن ذوالفقاری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس از نامهربانی ها به زبان و ادبیات پارسی در مدارس كشور سخن گفت و با ایراد این سخن گلایه های خود را از وضعیت آموزش زبان فارسی بیان كرد.
حال باید پرسید آیا نحوه آموزش امروز در مدارس كشور منجر به افزایش مهارت های زبانی دانش آموزان می شود یا خیر؟
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ایران، حسن ذوالفقاری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با برنامه "كافه هنر" به این پرسش پاسخ داده است.
حسن ذوالفقاری عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با رادیو ایران گفت: بنا به دلایل مختلف فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، مهارت های زبانی و ادبی نسل امروز در مقایسه با نسل های گذشته كمتر شده و كتاب های درسی نیز نسبت به گذشته كمتر از ادبیات فاخر و خلاقانه نویسندگان و بزرگان استفاده كرده است.
وی در ادامه گفت: وقتی ایران مهد شاعران بزرگی چون حافظ، مولانا، سعدی، خیام، عطار نیشابوری و شاعران معاصری چون نیما یوشیج، احمد شاملو و ... است، كتاب درسی ایران در حوزه ادبیات نباید از شاعران درجه دو استفاده كند.
برنامه كافه هنر شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 15:50 بر روی موج اف ام ردیف 90 مگاهرتز و موج ای ام ردیف 558 كیلوهرتز از رادیو ایران پخش می شود.