باغ هنر شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16 به مدت 40

خوانندگان یا‌چی لحن و بیان اشتباهی دارند

رضا فانی شاعر و منتقد در برنامه باغ‌هنر گفت: اگر شعر را كنار بگذاریم این ترانه ملودی و تنظیم قابل قبولی دارد هر چند ملودی و هارمونی تكراری‌ست و در آثار خوانندگان دیگر بارها دیده شده است.

یا‌چی قطعه‌آهنگی با صدا و شعر مسیح و آرش، تنظیمی از مسعود جهانی و رضا سروش در 20 مرداد منتشر شده است

به گزارش شبكه رادیویی ایران، برنامه باغ‌هنر در بخش نقد‌آهنگ این هفته قطعه یا‌چی با صدای مسیح و آرش را در گفت‌و‌گو با رضا فانی شاعر و منتقد و حسن‌مهدی اعتباری خواننده و معلم‌آواز نقد‌ و بررسی كرده است.

رضا فانی خواننده و آهنگساز در نقد ترانه این اثر گفت: اگر شعر را كنار بگذاریم این ترانه ملودی و تنظیم قابل قبولی دارد هر چند ملودی و هارمونی تكراری‌ست و در آثار خوانندگان دیگر بارها دیده شده است.

در بخش دیگر حسن‌مهدی اعتباری خواننده و معلم‌آواز به بررسی موسیقی و آهنگ پرداخت و گفت: لحن بیان خوانندگان این اثر كاملا اشتباه است در ترانه یا‌چی كلمات به درستی و كامل ادا نمی‌شود.

وی افزود: یا‌چی شعر و موسیقی نامطلوبی دارد و والدین نباید اجازه شنیدن آن را به فرزندانشان بدهند.

برنامه باغ‌هنر شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 16:00 از رادیو ایران پخش می‌شود.

1404/06/12
|
11:17
دسترسی سریع
باغ هنر