ژانر تاریخی در جهان سینما جایگاه ویژه دارد
جبار آذین كارشناس و منتقد سینما گفت: غرب و شرق جهان با ساختن فیلم هایی درباره خیام، مولانا، عطار نیشابوری، حافظ، سعدی و فردوسی و همچنین پهلوانان اساطیری ایران نظیر رستم و سهراب می كوشند تاریخ ایران را تحریف كنند.
گونه یا ژانر تاریخی در جهان سینما جایگاه ویژه ای دارد و به دلیل گستردگی دامنه موضوعات گنجانده شده در آن، در سینمای جهان و ایران آثار تاریخی متعدد و متنوعی ساخته شده است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، جبار آذین كارشناس و منتقد سینما در برنامه حوض نقره درباره این گونه تاریخی توضیحات بیشتری ارائه داده است.
جبار آذین، آثار تاریخی اجتماعی، سیاسی و مذهبی از جمله زیر مجموعه های گونه تاریخی می داند و در این باره می گوید: آثار تاریخی از سه منظر به تاریخ توجه كرده است كه شخصیت های تاریخی و شخصیت های دینی و رخدادی تاریخی و دینی در زمره این موارد است.
وی افزود: اغلب محصولات سینمای غربی و شرقی مُبلّغ دیدگاه های حاكمان آنهاست در همین مسیر است كه آنها دست تطاول بسوی آثار و میراث های فرهنگی دیگر كشورها و ایران دراز كردند و با تولید فیلم هایی درباره برخی شخصیت های مشهور تاریخی، علمی، هنری و اجتماعی ایران كوشیده اند با تحریف تاریخ كشورمان آنها را از آن خود كنند.
آذین اضافه كرد: غرب و شرق جهان با ساختن فیلم هایی درباره خیام، مولانا، عطار نیشابوری، حافظ، سعدی و فردوسی و همچنین پهلوانان اساطیری ایران نظیر رستم و سهراب می كوشند تاریخ ایران را تحریف كنند.
برنامه حوض نقره جمعه هر هفته ساعت 17:00 به تهیه كنندگی زینب برومند از رادیو ایران پخش می شود.