از ساعت به مدت

رادیو ایران

عصر هنر

بازی‌ام رضایت كارگردان را جلب كرد.

ابوالفضل آیینی‌نگینی بازیگر نقش سردار سلیمانی در فیلم‌كوچ گفت: لحظه‌ای كه در بیمارستان و در نقش سردار سلیمانی دنبال مادر می‌گشتم سخت‌ترین بخش فیلم بود دنبال مادر‌گشتن در آن لحظه حال و هوای غمگینی داشت.

فیلم سینمایی «كوچ» یكی از آثار حاضر در چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر و حاصل تلاش یكی دیگر از كارگردانانی است كه برای نخستین بار در این رویداد مهم ملی حضور پیدا كرده‌اند.

این فیلم ساخته محمد اسفندیاری است، كارگردانی كه برای نخستین بار سراغ ساخت فیلم بلند رفته و در جشنواره فیلم فجر نیز حضور یافته است. اسفندیاری، پیش‌تر فیلم‌های كوتاهی را از جمله «قضاوت» و «سیزده سالگی» را كارگردانی كرده بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو ایران، تینا میركریمی گزارشگر برنامه موج‌سیمرغ با ابوالفضل آیینی‌نگینی بازیگر نوجوان فیلم سینمایی كوچ گفت‌و‌گو كرده است.

ابوالفضل آیینی‌نگینی گفت:كار حرفه‎ای را از 13 سالگی با بازی در فیلم‌های كوتاه آغاز كردم وقتی برای ایفای نقش در فیلم كوچ آمدم بازی‌ام رضایت كارگردان را جلب كرد..

وی كه از كتاب باران گرفته است نوشته احمد یوسف‌زاده تاثیر زیادی گرفته است، افزود:با هر ورقی كه از این كتاب می‌خواندم با شخصیت سردار سلیمانی بیشتر آشنا می‌شدم سعی می‌كردم این نقش را در خودم بازی‌كنم.

بازیگر فیلم كوچ گفت: آن لحظه‌ای كه در بیمارستان و در نقش سردار سلیمانی دنبال مادر می‌گشتم سخت‌ترین بخش فیلم بود دنبال مادر‌گشتن در آن لحظه حال و هوای غمگینی داشت.

1404/11/16
|
13:43
دسترسی سریع
عصر هنر