شهید محسن خزائی

خبرنگار شهیدی كه عشق دفاع از حرم او را به سوریه كشاند و سرانجام در 22 آبان 1395 در منطقه عملیاتی حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد

آغاز: 1351
پرواز : 1395
محسن خزایی در سال 1374 به عنوان متصدی صدا فعالیت خود را در صداو سیما آغاز كرد. در سال 1383 مدیر باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان شد. خزایی پس از موفقیت در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان به عنوان مدیر خبر گیلان معرفی شد. پس از خبر گیلان بعنوان مدیر روابط عمومی كارخانه فولاد مباركه اصفهان منصوب شد و پس از یك سال و نیم فعالیت در سال 1390 به دفتر نمایندگی رهبری در سوریه بعنوان مدیر امور فرهنگی، منتقل شد. در سال 1392 به عنوان خبرنگار رسمی شبكه خبر به فعالیت خود در سوریه ادامه داد و در ابتدای آبان ماه 1395 به عنوان مدیر خبرگزاری صدا و سیما در سوریه منصوب شد. سرانجام، در تاریخ 22 آبان 1395 در منطقه منیان شهر حلب سوریه بر اثر اصابت تركش خمپاره در حین تهیه گزارش خبری به شهادت رسید .
محسن خزایی 15 آذر سال 1351 در یك خانواده‌ای مذهبی در اصفهان دیده به جهان گشود. محسن بعد از گذراندن دوران تحصیل، به‌دلیل علاقه‌ای كه به عرصه خبرنگاری داشت در سن 23 سالگی به‌طور جدی وارد این عرصه شد .
حضور شهید خزایی در زاهدان تنها به حوزه خبرنگاری معطوف نبود، بلكه این شهید والامقام تأكید بسیاری بر رسوا كردن گروه تروریستی جندالشیطان داشت كه در آن زمان اقدامات خرابكارانه بسیاری را علیه امنیت مردم انجام داده بود.شرایط تا جایی پیش رفت كه محسن خزایی یك مرتبه از كمین تروریست‌ها در حادثه تروریستی تاسوكی گریخت.او بعد از مدتی كه در زاهدان بود، برای ادامه فعالیتش به گیلان رفت، اما به‌دلیل علاقه‌ای كه برای دفاع از حرم اهل بیت داشت به سوریه رفت تا به تهیه گزارش‌هایی با موضوع اقدامات جبهه مقاومت در این كشور بپردازد.
خزایی علاوه بر تهیه گزارش‌های خبری، به‌دلیل مهارتی كه در مداحی داشت، برای رزمندگان مداحی می‌كرد و در این زمینه نیز فعال بود و حتی در برخی از عملیات‌ها كه به همراه رزمندگان عازم خط مقدم می‌شد، بعد از اتمام گزارش‌های خبری، به رزمندگان در حوزه نظامی نیز كمك می‌كرد.شهید خزایی در نهایت در 22 آبان سال 1395 درحالی‌كه مشغول تهیه گزارش میدانی یكی از عملیات‌های مدافعان حرم در حلب سوریه بود، در اثر اصابت تركش به ناحیه سر، ناشی از انفجار خمپاره، به شهادت رسید. از شهید خزایی دو پسر و یك دختر به یادگار مانده است.
فرازی از وصیت نامه شهید
از برادران و خواهرانم خواستارم در همه حال به یاد خدا باشند و دستورات او را همیشه اجرا كنند و رضایت خود را در رضایت خداوند ببینند و به همكاران عزیزم علاوه بر این مطلب توصیه می‌كنم قدر خدمت در صدا و سیما را بدانند و لحظه‌ای در راه خدمت این مردم عزیز و یاری نایب امام زمان (عج) رهبر معظم انقلاب اسلامی دریغ نكنند.
همچنین از همسرم حلالیت می‌طلبم و امیدوارم بر كوتاهی‌هایم مرا ببخشد و بدین وسیله اینجانب محسن خزایی فرزند غلامحسین اعلام می‌كنم اگر برای محسن حادثه‌ای اتفاق افتاد بعد از من همسرم قیم و سرپرست دو فرزندم محمد هادی و محمد مهدی است و از او می‌خواهم فرزندانم را در راه اهل بیت (ع) و اسلام تربیت كند و بدین‌وسیله همه دارایی‌های خودم را به همسرم مریم رخشانی زابل فرزند شریف متولد مشهد ش. ش 26 می‌بخشم و از خانواده‌ام نیز خواهشمندم كه همسرم و فرزندانم را هرگز تنها نگذارند؛ و جمله آخر از مادرم، مادرخانم و پدر و پدرخانم و بهتر بگویم از پدر و مادرانم حلالیت می‌طلبم و امیدوارم دعای خیر آنان همیشه بدرقه راهم باشد.
روایتی شنیدنی در باره ی شهید مدافع حرم محسن خزائی را از اینجا گوش كنید :
فایل صوتی برنامه پلاك هشت پخش شده از رادیو ایران
شنیدن این پادكست را به دوستان خود توصیه كنید!

1402/07/02
|
19:50
دسترسی سریع