شهید علی اكبر شیرودی
صدام برای سر شهید شیرودی جایزه تعیین كرده بود و منافقان هم بارها قصد ترور او را داشتند اما هر بار جان سالم به در می برد.
شهید علی اكبر شیرودی از ارتشیانی بود كه همراه با خلبانان دیگر از جمله شهید احمد كشوری به دفاع از غرب كشور در جنگ تحمیلی پرداختند.
كه با شروع جنگ تحمیلی در 31 شهریور 1359 به منطقه كرمانشاه رهسپار شده بود، در جریان یكی از مأموریتهای خود با سرپیچی از فرمان بنی صدر مبنی بر تخلیه پادگان و انهدام انبار مهمات منطقه، به همراه 2 خلبان همفكر خود و با 2 هلیكوپتری كه در اختیار داشتند، در طول 12 ساعت پرواز بینهایت حساس و خطرناك كه وی به عنوان تنها موشكانداز پیشاپیش 2 خلبان دیگر به قلب دشمن یورش برد، توانست مهمات دشمن را در هم كوبیده و خسارات سنگینی بر دشمن وارد آورد. با اوجگیری جنگ كردستان، شیرودی و چند تن دیگر از خلبانان وارد جنگ شدند.
وی در چند عملیات پروازی خود تلفات سنگینی را به نیروها و تجهیزات دشمن در نقاط راهبردی غرب كشور وارد كرد.
شهید شیرودی سرانجام در آخرین عملیات پروازی خود (8 اردیبهشت 1360) در منطقه «بازی دراز»، هنگامی كه عراق لشكری زرهی با 250 تانك و با پشتیبانی توپخانه و خمپارهانداز و چند فروند جنگنده روسی و فرانسوی، برای بازپسگیری ارتفاعات «بازی دراز» به سوی سرپل ذهاب گسیل داشته بود، به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانك از پشت سر مورد اصابت گلوله تانك قرار گرفت و به شهادت رسید.
به او می گفتن مالك اشتر جبهه ها؛ جوانی چهار شانه و توانمند اما مهجوب؛ چهره ای به نظر خواب آلود اما دوست داشتنی با لباس خلبانی اما بدون درجه با تسبیحی در دست كنار یك بالگرد جنگی.
صدام برای سرش جایزه تعیین كرده بود و منافقان هم بارها قصد ترور او را داشتند اما هر بار جان سالم به در می برد.
برنامه پلاك هشت این بار به شهید شیرودی اختصاص داشته است.