سرلشگر شهید ولی الله فلاحی

در این جنگ آموختیم كه می توانیم ، كمیت را فدای كیفیت كرد

سرلشگر شهید ولی الله فلاحی در سال 1310 در طالقان متولد شد و تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در طالقان و دبیرستان نظام تهران گذراند و پس از اخذ دیپلم در مهرماه سال 1330 وارد دانشكده افسری شد و با درجه ستوان دومی و رستهٔ زرهی از آن دانشكده فارغ‌التحصیل شده و سپس در لشكر 92 زرهی خدمت خود را شروع كرد.
آخرین حضور تیمسار فلاحی در منطقه همزمان با عملیات ثامن الائمه یعنی شكست حصر آبادان در ششم مهرماه سال 1360 بود. كه پس از پایان این عملیات تیمسار فلاحی به همراه شهید فكوری ، شهید كلاهدوز ، شهید نامجو، شهید جهان آرا و تعدادی از رزمندگان و مجروحان عملیات، برای ارائه گزارش به رهبر با هواپیمای سی- 130 به طرف تهران به پرواز در آمدند اما در فاصله حدود هشتاد مایلی فرودگاه مهر آباد در حال یكه خلبان ورود خودش را به آسمان تهران اعلام و تقاضای اجازه كم كردن ارتفاع از برج مراقبت كرده بود، ناگهان هر 4 موتور هواپیما ،از كار افتاد و در حالی كه تیمسار فكوری پس از بررسی اوضاع و كنترل درجه ها و علائم با ناراحتی می گوید: هیچ امیدی نیست، هواپیمای آنها سقوط كرد و آن عزیزان در كنار هم جان سپردند و به دیار شهادت وارد شدند.
امام خمینی رحمه الله علیه به مناسبت شهادت آقایان فلاحی رئیس ستاد ارتش و یوسف كلاهدوز ، محمد جهان آرا ، جواد فكوری و سید موسی نامجو بر اثر سانحه سقوط هواپیما در پیامی فرمودند: ما اگرچه عزیزان ارزشمندی را از دست دادیم ، لكن هدف به قوت خود باقیست و فرزندان اسلام با اراده آهنین و تصمیم قاطع از اسلام و میهن خود دفاع می كنند ، تا كوردلان و منافقان و پناهندگان در دامن غرب بدانند تا ملت ایران و قوای مسلح شجاع زنده است برای غرب و شرق و غربزده و شرق زده در كشور بقیة الله اعظم هیچ جایی نیست.
-
ارتش جمهوری اسلامی ایران همیشه و همه جا به یاری مردم عزیزمان آمده چه در جنگ با تروریسم و رژیم بعث عراق و چه در جنگ با بلایای طبیعی مثل سیل و زلزله . در این بین ارتش همیشه فرماندهان بزرگ و كار بلدی را به این ملت معرفی كرده است.
امیر دریا دار حبیب الله سیاری ، امیر سرتیپ احمد رضا پوردستان ، سر لشگر موسوی و كمی عقب تر سپهبد قرنی ، شهید صیاد شیرازی و شهید ولی الله فلاحی ، تیمساری كه مثل سربازان صفر ، به جنگ با ضد انقلاب رفت. و در كف خیابان های پاوه به مقابله با آنها پرداخت و آن ها را شكست داد.
-
صدای سرلشگر فلاحی:
در این جنگ آموختیم كه می توانیم ، كمیت را فدای كیفیت كرد . و یك سرباز مبتنی بر اركان اعتقادی و روانی چند سرباز و چندین سرباز .

ولی الله فلاحی در سال 1310 در طالقان به دنیا آمد، تحصیلات ابتدایی و متوسطه خود را در طالقان و دبیرستان نظام تهران گذراند و بعد از اخذ دیپلم در مهرماه سال 1330 وارد دانشكده افسری شد و با درجه ستوان دومی از آن دانشكده فارغ التحصیل شد و سپس در لشگر 92 زرهی خدمت خود را شروع كرد.
تیمسار فلاحی به دلیل مخالفت با حكومت پهلوی ، 4 بار به زندان افتاد اما به دلیل تفكر والا و دانش والا و هوشی كه داشت از افسران زبده ارتش شاهنشاهی بود كه همواره مورد احترام فرماندهان ارشد ارتش بود.
صدای سرلشگر فلاحی:
ارتش یك نهاد انقلابی است.كلیه نهادهای انقلابی مكمل همدیگرند ، رسما به عنوان توریت نیروی زمینی ارتش اعلام می كنم. در هر زمان ، هر مكان ، تحت هر شرایطی پاسدار انقلاب و احتیاج به پشتیبانی داشته باشد لذا بی درنگ و بدون مضایقه ،پشتیبانی خواهد شد .
-
وصیت‌نامه شهید «ولی الله فلاحی»
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام خدا، به نام ایران، به نام اسلام، به یاد شهید، بنام انقلاب، به نام مبارز و به نام رهبر انقلاب حضرت آیت الله امام روح الله خمینی
وصیت من، فرمان خدا، كتاب خدا و قانون مدنی جمهوری اسلامی ایران
زندگی‌نامه و كارنامه من، قضاوت ملت ایران به ویژه ارتش ایران
همسر و فرزندان و پدر و مادر و برادران و خواهرانم و برادرزادگان و خواهرزادگان و همسران آنها و عمو و عموزادگان بزرگ را به خداوند و به ملت ایران می سپارم.
از همه می خواهم مرا ببخشند و من نیز همه را می‌بخشم و هیچ آرزوی دوری در این جهان هستی به جز كمال انقلاب و كمال جهاد اكبر ندارم.
سرتیپ فلاحی
30 تیر 1358

1402/07/02
|
19:52
دسترسی سریع