تفكر زیباشناختی، كیفیت زندگی مردم را بهبود می بخشد
مهرتاش طالبی گفت: در كنار هنرمندان كه در قبال جامعه ای كه پذیرای آن شده، رسالتی بر عهده دارند، شركت های موسیقی فعال در این عرصه نیز لازم است مسئولیت های اجتماعی خود را نسبت به جامعه انجام دهند.
وقتی بحث مسئولیت های اجتماعی در حوزه فرهنگ و هنر به میان می آید اغلب ذهن ها به سمت هنرمندان می رود؛ اما در واقع این موضوع فقط شامل هنرمندان نمی شود و صاحبان سرمایه و كسانی كه از آورده های مالی كشور استفاده می كنند را نیز شامل می شود.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، برنامه «عندلیب» این بار در گفت و گو با «مهرتاش طالبی» خواننده و فعال در زمینه بازاریابی هنری و علیرضا امینی آهنگساز پژوهشگر و كارشناس موسیقی این موضوع را نقد و بررسی قرار داده است.
مهرتاش طالبی خواننده و فعال در زمینه بازاریابی هنری در این باره گفت:در كنار هنرمندان كه در قبال جامعه ای كه پذیرای آن شده، رسالتی بر عهده دارند، شركت های موسیقی فعال در این عرصه نیز لازم است مسئولیت های اجتماعی خود را نسبت به جامعه انجام دهند.
وی افزود: شركت هایی كه در حوزه موسیقی فعال نیستند برای فروش محصولات خود و داشتن ارتباط مناسب به جامعه هدف، به این موضوع نیز توجه كرده اند.
در بخش دیگر این گفت و گو علیرضا امینی آهنگساز پژوهشگر و كارشناس موسیقی به این موضوع پرداخت و گفت: رواج آموزش هنر در كشور، تفكر زیباشناختی را در جامعه افزایش می دهد این ارتقا سطح تفكر وقتی اتفاق می افتد خود در نوع دكور خانه، ایوان، كوچه و محل و نوع لباس پوشیدن نشان می دهد.
وی گفت: اگر عنصر زیباشناسی مورد حمایت قرار گیرد؛ سطح كیفی زندگی مردم بهتر خواهد شد.
در ادامه می شنوید.
برنامه عندلیب جمعه هر هفته ساعت 22:00 از رادیو ایران پخش می شود.