خانه و خانواده شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 به مدت 60

رادیو ایران

خانه و خانواده

در ازدواج نباید دنبال فردی بی‌نقص بود

علی صدری كارشناس تعلیم‌و‌تربیت و سبك‌زندگی در برنامه خانه‌و‌خانواده گفت: در ازدواج افراد به جای آنكه دنبال فردی كامل باشند در جستجوی انسان كافی باشند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو ایران، برنامه خانه‌و‌خانواده امروز شنبه هجدهم بهمن با حضور علی صدری كارشناس تعلیم‌و‌تربیت و سبك‌زندگی به بررسی معیارهای سخت‌گیرانه در ازدواج پرداخته است.

علی صدری در این باره گفت:كسانی كه در انتخاب همسر معیارهای سخت‌گیرانه‌ای دارند به دنبال افراد بی‌نقص و كامل هستند.

وی در ادامه با بیان اینكه در انتخاب همسر نباید دنبال فرد بی‌نقص بود؛ افزود:در ازدواج افراد به جای آنكه دنبال فردی كامل باشند در جستجوی انسان كافی باشند.

این كارشناس تعلیم و تربیت اضافه‌كرد:برخی‌ها ازدواج نمی‌كنند نه برای آن‌كه همسر مناسب خود را نیافته‌اند بلكه فرد كامل و بی‌نقص را پیدا نكرده‌اند.

برنامه خانه و خانواده شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 9:00 از رادیو ایران پخش می‌شود.

1404/11/18
|
11:05
دسترسی سریع
خانه و خانواده