آش ترخینه غذای محلی استان ایلام روی میز ایرانشهر آش ترخینه به دو به صورت طبخ می شود و مواد تشكیلدهنده آن نیز سبزی محلی شلم، گوجهفرنگی، آب انار، ترخون، نعنا، پیاز، فلفل، زردچوبه، مایه خمیر، گندم، دوغ و پونه كوهی است. >1 سال پیش
سفری به دنیای متنوع غذاهای زمستانه زنجان برنامه «فرهنگ مردم» درباره غذاهای مورد استفاده مردم استان زنجان در فصل زمستان صحبت كرده است. >2 سال پیش
تمنای باران مردم بیرجند در هنگام خشكسالی، مراسم تمنای باران برگزار می كنند. در این مراسم عده ای به درب خانه ها می روند و پس از جمع آوری آرد و گندم، آش بلغور را طبخ و سپس بین مردم تقسیم می كنند. این اهالی علاوه بر تهیه آش، گوسفندی نیز قربانی می كنن >8 سال پیش