بهتر است بدانیم روش درست نگهداری مواد غذایی و پیشگیری از فساد آن مهدی نادری(كارشناس مواد غذایی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
بهتر است بدانیم راهكارهای جلوگیری از فساد مواد غذایی دكتر نادری(كارشناس مواد غذایی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
بهتر است بدانیم روش درست نكهداری مواد غذایی و پیشگیری از فساد آن مهدی نادری(كارشناس مواد غذایی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد(تكرار) الگوی مصرف مواد غذایی در مقایسه با سایر كشورها پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 4 سال پیش
رهاورد(تكرار) الگوی مصرف مواد غذایی در مقایسه با سایر كشورها پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 4 سال پیش
نمودار نظارت بر مواد غذایی پر مصرف در ماه مبارك رمضان محمودرضا طاهری(مدیر كل اداره استاندارد تهران)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد(تكرار) فناوری تبدیل بقایای مواد غذایی به انرژی الكتریكی- كاربرد فناوری نانو در سلامت و بهداشت فرشاد صالحی(كارشناس نانو) و سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد فناوری تبدیل بقایای مواد غذایی به انرژی الكتریكی- كاربرد فناوری نانو در سلامت و بهداشت فرشاد صالحی(كارشناس نانو) و سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
سبزینه فناوری بازیافت مواد غذایی از ضایعات كشاورزی و دامی- راهكارهای اصلاح الگوی كشت دكتر امیر شریفی(پژوهشگر علمی و عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات كشاورزی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
بهتر است بدانیم استاندارد و مواد غذایی پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 5 سال پیش
بهتر است بدانیم استاندارد مواد غذایی پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 5 سال پیش
رهاورد(تكرار) كاهش 20 درصدی مصرف انرژی با یك باتری آبی سه طبقه- اهمیت بهداشت مواد غذایی آقای سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات) و آقای آخوندزاده(عضو فرهنگستان علوم)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 5 سال پیش
رهاورد كاهش 20 درصدی مصرف انرژی با یك باتری آبی سه طبقه- اهمیت بهداشت مواد غذایی آقای سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات) و آقای آخوندزاده(عضو فرهنگستان علوم)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 5 سال پیش
رهاورد(تكرار) فناوری ساخت باطری زیستی با استفاده از كاغذ- روشهای نگهداری مواد غذایی سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات) و منیژه شمشیری(كارشناس صنایع غذایی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد فناوری ساخت باطری زیستی با استفاده از كاغذ- روشهای نگهداری مواد غذایی سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات) و منیژه شمشیری(كارشناس صنایع غذایی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد الگوی مصرف مواد غذایی در مقایسه با سایر كشورها پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 4 سال پیش
نمودار(زنده) آیا محصولات غذایی و صنعت غذایی، استانداردها و كیفیت لازم رو دارند؟ شایعه وجود ویروس ها در نوشیدنی ها و برخی مواد غذایی صحت دارد؟ كاوه زرگران(دبیركل كانون صنایع غذایی)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 8 سال پیش
رهاورد تغذیه و نقش آن در مبارزه با بیماریها- نقش نانو در تغذیه و مواد غذایی- رویدادهای علمی دكتر شیفتر(متخصص تغذیه)، دكتر اشراقی(كارشناس نانو), شماره پیامك: 30000900 8 سال پیش
رهاورد(تكرار) فناوری تأمین آب عاری از آرسنیك در شهر هشترود توسط محققان ایرانی- راهكارهای جدید بهداشت مواد غذایی سیامك اشكریز(مهندس تأسیسات) و دكتر افشین آخوندزاده(استاد دانشگاه تهران و عضو فرهنگستان علوم)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد فناوری تأمین آب عاری از ارسنیك در شهر هشترود توسط محققان ایرانی- راهكارهای جدید بهداشت مواد غذایی سیامك اشكریز(مهندس تأسیسات) و دكتر افشین آخوندزاده(استاددانشگاه تهران و عضو فرهنگستان علوم)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
خاص باشید استارت آپی برای فروش آنلاین مواد غذایی خانگی و آقای نیما زارعی- استارت آپی برای سفارش آنلاین كیك و خانم دهقانی پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 5 سال پیش
رهاورد تولید برق از گرمای زمین با فناوری كوانتوم- ایمنی غذا و استفاده از پروبیوتیك ها در مواد غذایی سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات)، محمد رضا سنجابی(عضو هیئت علمی سازمان پژوهش علمی صنعتی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد(تكرار) تولید برق از گرمای زمین با فناوری كوانتوم- ایمنی غذا و استفاده از پروبیوتیك ها در مواد غذایی سیامك اشك ریز(مهندس تأسیسات)، محمد رضا سنجابی(عضو هیئت علمی سازمان پژوهش علمی صنعتی)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
رهاورد(تكرار) تولید منبع انرژی پاك محدود- كاربرد فن آوری نانو در حفاظت از مواد غذایی- جشنواره علم برای موزه علوم و فن آوری ایران سیامك اشكریز(كارشناس تأسیسات)، دكتر آزاد عمرانی(بیو شیمیست) و خانم سونا آقا بابایی(دبیر جشنواره)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086-22050009 7 سال پیش
رهاورد تولید منبع انرژی پاك محدود- كاربرد فن آوری نانو در حفاظت از مواد غذایی- جشنواره علم برای موزه علوم و فن آوری ایران سیامك اشكریز(كارشناس تأسیسات)، دكتر آزاد عمرانی(بیو شیمیست) و خانم سونا آقا بابایی(دبیر جشنواره)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086-22050009 7 سال پیش
كوی نشاط برنامه طنز نمایشی با موضوع: آشپزی- غذاهای سنتی- غذا در فضای مجازی- دست پخت تازه عروس ها- مهمانی دادن آخر هفته- گرانی مواد غذایی پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 4 سال پیش
رهاورد صحبتهای علیرضا خنجری (مروج علم) درباره مضرات بعضی از مواد غذایی مثل شكلات خوردن فرزندان قبل از امتحان- رعایت اصول بهداشتی دندانهای مصنوعی توسط دكتر افشین تبریزی (دندانپزشك)- خواص گیاهان آرامبخش و صحبتهای دكتر محمد حسین سورمقی (استاد دانشگاه گیاه پزشكی) 8 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات- چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات) و علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات - چگونگی نگهداری از مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات)، علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات- چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات)، علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات- چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات) و علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات - چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات)، علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات - چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات)، علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- شنیدنی ها و تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات - چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی- معرفی سایت ها و اپلیكیشن ها سیامك اشك ریز(كارشناس تأسیسات)، علیرضا خنجری(مروج علم)، شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
سیب توصیه برای بیماران قلبی، آلرژی های فصلی و توصیه های تغذیه ای- تحقیقات تازه علمی- فن آوری های مختلف و مورد استفاده در ایام تعطیلات- بخش چگونگی نگهداری مواد غذایی- گردشگری علمی و معرفی جذابیت های خاص گردشگری- توصیه های راهنمایی و رانندگی شماره پیامك: 30000900- تلفنها: 22040086- 22050009 7 سال پیش
فرهنگ مردم بازیهای محلی- نحوه پرداخت دستمزد صاحبان مشاغلان سنتی ایران در قدیم- هنر تاچه و هِگوه(نوعی بافت كه برای ذخیره مواد غذایی از آن استفاده می شود) درمناطق زاگرس نشین- ریشه و ضرب المثل دوستی خاله خرسه- مطالب مختلف در مورد استفاده از چوبهای درخت در مشك زنی دوبیتی درباره مشك زنی ها- توضیح درباره علاقه شغال به انگور- ضرب المثل هایی در مورد لنگرود گیلان درباره انگور پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
فرهنگ مردم بازیهای محلی- نحوه پرداخت دستمزد صاحبان مشاغلان سنتی ایران در قدیم- هنر تاچه و هِگوه(نوعی بافت كه برای ذخیره مواد غذایی از آن استفاده می شود) درمناطق زاگرس نشین- ریشه و ضرب المثل دوستی خاله خرسه- مطالب مختلف در مورد استفاده از چوبهای درخت در مشك زنی دوبیتی درباره مشك زنی ها- توضیح درباره علاقه شغال به انگور- ضرب المثل هایی در مورد لنگرود گیلان درباره انگور پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
خاص باشید تجربه خاص: آقای ایمان ضیایی و تجربه كسب و كاری برای ارسال مواد غذایی- خیابان خاص: آقای حمید شاهسوارانی و كافه ای برای مبتلایان به سندروم داون- ایده خاص: خانم مریم بخشی و ایده ای برای درآمد زایی و كارآفرینی از راه آموزش آشپزی. مهدی سروری(كارشناس)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
فرهنگ مردم(تكرار) آیین ها و مراسم همكاری در آلاشت و سواد كوه مازندران / معرفی كتاب آیین های باستانی مازندران نوشته ی فریده یوسفی زیر آبی / چیستانهایی از شیرین سوی همدان نوشته ی محقق ارجمند آقای اسد الله طاقتی احسن / نمونه هایی از صنایع دستی كرمانشاه مانند دوك نخ ریسی و ستون و پایه ی چادر عشایر / شیوه ی نگهداری مواد غذایی و گوشت و چگونگی تهیه قرمه در چالگر اردبیل /ریشه و قصه ضرب المثل "كس نخوارد پشت من جز نا خن انگشت من ". پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 2 سال پیش
فرهنگ مردم آیین ها و مراسم همكاری در آلاشت و سواد كوه مازندران / معرفی كتاب آیین های باستانی مازندران نوشته ی فریده یوسفی زیر آبی / چیستانهایی از شیرین سوی همدان نوشته ی محقق ارجمند آقای اسد الله طاقتی احسن / نمونه هایی از صنایع دستی كرمانشاه مانند دوك نخ ریسی و ستون و پایه ی چادر عشایر / شیوه ی نگهداری مواد غذایی و گوشت و چگونگی تهیه قرمه در چالگر اردبیل /ریشه و قصه ضرب المثل "كس نخوارد پشت من جز نا خن انگشت من ". پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 2 سال پیش
فرهنگ مردم روش نگهداری مواد غذایی مردم پیرسواران ملایر در گذشته مثل نگهداری گوشت گندم انگور و سایر مواد غذایی - نقل قصه گرگ طمعكار و روباه حقهباز بنا به نوشته آقای رشید حدادی از طالقان - مطالبی درباره سوزندوزی در استان سیستان و بلوچستان - ویژگیهای سوزندوزی یا بلوچیدوزی - نشانها و موفقیتها در زمینه سوزندوزی - معرفی كتاب بررسی تطبیقی گویش كازرونی پژوهش آقای هاشم خاتمی توضیحاتی درباره کُشتی گیله مردی روش کُشتی گرفتن - چگونگی برد و باخت در كشتی گیله مردی - جوایز و هدایا - - لباس كشتیگیران - پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 11 ماه پیش
فرهنگ مردم روش نگهداری مواد غذایی مردم پیرسواران ملایر در گذشته مثل نگهداری گوشت گندم انگور و سایر مواد غذایی - نقل قصه گرگ طمعكار و روباه حقهباز بنا به نوشته آقای رشید حدادی از طالقان - مطالبی درباره سوزندوزی در استان سیستان و بلوچستان - ویژگیهای سوزندوزی یا بلوچیدوزی - نشانها و موفقیتها در زمینه سوزندوزی - معرفی كتاب بررسی تطبیقی گویش كازرونی پژوهش آقای هاشم خاتمی توضیحاتی درباره کُشتی گیله مردی روش کُشتی گرفتن - چگونگی برد و باخت در كشتی گیله مردی - جوایز و هدایا - - لباس كشتیگیران - پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 11 ماه پیش
فرهنگ مردم روش نگهداری مواد غذایی مردم پیرسواران ملایر در گذشته مثل نگهداری گوشت گندم انگور و سایر مواد غذایی - نقل قصه گرگ طمعكار و روباه حقهباز بنا به نوشته آقای رشید حدادی از طالقان - مطالبی درباره سوزندوزی در استان سیستان و بلوچستان - ویژگیهای سوزندوزی یا بلوچیدوزی - نشانها و موفقیتها در زمینه سوزندوزی - معرفی كتاب بررسی تطبیقی گویش كازرونی پژوهش آقای هاشم خاتمی توضیحاتی درباره کُشتی گیله مردی روش کُشتی گرفتن - چگونگی برد و باخت در كشتی گیله مردی - جوایز و هدایا - - لباس كشتیگیران - پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 11 ماه پیش
خانه و خانواده روش های حفظ ارزش مواد مغذی در سبد غذایی خانواده دكتر منصور رضایی(متخصص تغذیه)، پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 9821222050009+ 6 سال پیش
نمودار لوبیا چیتی های خارجی میهمان سفره ایرانی گفتگو با محمد آقای طاهر رئیس اتحادیه بنكداران مواد غذایی و همینطور با یكی از مسئولین جهاد كشاورزی ستارگان اقتصادی 8 سال پیش
فرهنگ مردم چگونگی تهیه و نگهداری مواد غذایی در گذشته : روشهای تهیه و نگهداری ترشی مربا عسل و لبنیات در كازرون فارس : نقش زنان در تهیه نگهداری و فروش مواد غذایی در كازرون فارس : مطالبی درباره تاریخ انواع نوشیدنیهای سنتی در ایران از جمله : یخ در بهشت - فالوده انار - انواع شربتها و... تاریخچه و نقش شربتخانهها : اهمیت وجایگاه آب در ایران از گذشته تا امروز : روشهای سنتی تقسیم آب : معرفی شغل میرابی : جایگاه و نقش میرابها در تقسیم آب : ابزارها و وسایل تقسیم آب : ضرب المثلهایی درباره آب همراه با توضیحاتی درباره كاربرد آنها : آشنایی با صنایع و هنرهای دستی مردم استان لرستان از جمله : فرشبافی نمدمالی گیوهدوزی و... اصطلاحات و ادبیات شفاهی درباره قالیبافی و دختران قالیباف استان لرستان : پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 1 سال پیش
فرهنگ مردم چگونگی تهیه و نگهداری مواد غذایی در گذشته : روشهای تهیه و نگهداری ترشی مربا عسل و لبنیات در كازرون فارس : نقش زنان در تهیه نگهداری و فروش مواد غذایی در كازرون فارس : مطالبی درباره تاریخ انواع نوشیدنیهای سنتی در ایران از جمله : یخ در بهشت - فالوده انار - انواع شربتها و... تاریخچه و نقش شربتخانهها : اهمیت وجایگاه آب در ایران از گذشته تا امروز : روشهای سنتی تقسیم آب : معرفی شغل میرابی : جایگاه و نقش میرابها در تقسیم آب : ابزارها و وسایل تقسیم آب : ضرب المثلهایی درباره آب همراه با توضیحاتی درباره كاربرد آنها : آشنایی با صنایع و هنرهای دستی مردم استان لرستان از جمله : فرشبافی نمدمالی گیوهدوزی و... اصطلاحات و ادبیات شفاهی درباره قالیبافی و دختران قالیباف استان لرستان : پیامك: 9830000900+ و تلفنها: 982122040086+ و 982122050009+ 1 سال پیش
رهاورد رویدادهای علمی- گام مهم محققان برای بهبودی بیماران سكته مغزی، افزایش ماندگاری مواد غذایی و دارویی با استفاده از بسته بندی نانو كامپوزیتی، كاربرد فن آوری نانو در ورزش، نتایج تحقیق آلودگی هوا یكی از عوامل اصلی سكته مغزی، سفر و مراقبت های بدنی حین سفر با حضور دكتر فرشاد صالحی(كارشناس نانو) و علیرضا خنجری(مروج علم) 8 سال پیش