رهاورد نقش نانو در غذا و صنایع غذایی- استفاده از ویتامین ها و مكمل های غذایی- آیا نیازی به مصرف انواع این مكمل ها است؟- آیتم محققان، در مورد طرح جدیدشون، و این محقق موفق به تولید پودر زعفران با ارزش غذایی بالا شده. گفتگو با افشین فرید اسفنجانی(كارشناس ارشد و مدیر طرح ارزش غذایی زعفران) گفتگو با قاسم جعفری(كارشناس نانو) و گفتگو با آقای دكترصفوی(متخصص تغذیه) 8 سال پیش
رهاورد در مورد بیماری مورن هیپ كه از طریق استفاده از مكمل های غذایی بدون تجویز ایجاد می شود. رویدادهای اقتصادی با حضور هومن انگورانی(متخصص پزشكی ورزشی) و آقای عالیان 8 سال پیش