محمد علی بهمنی شاعر و غزلسرای ایرانی در برنامه پنج شنبه جمعه گفت: از سال 50 در اهواز زندگی كردم. علت علاقه ام به جنوب صداقت مردم آنجاست.
در شعر روزگار ما نام «محمدعلی بهمنی» همواره یادآور غزل و غزلسرایی است. با اینوجود وجه ترانهسرایی وی نیز همواره در كنار وجه اول، پررنگ بوده و گاه این دو وجه به یكدیگر پیوند خورده است و حتی شاعر به سرودن غزلـترانه پرداخته است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، محمدعلی بهمنی كه مهمان پنجشنبه شب منصور ضابطیان در برنامه «پنجشنبه جمعه» بود، و در این برنامه گفت: در دوران كرونا خانه نشین شده ام اما فكر و روحم در محافل شعر و ادب است.
وی با یادآوری مصاحبه ای قدیمی توسط ضابطیان ماجرای جالب به دنیا آمدنش را اینگونه توصیف كرد: چند ماهی از به دنیا آمدن من باقی مانده بود كه دایی ام بیمار و مادرم برای دیدن او راهی اندیمشك شد.
این شاعر و غزلسرای به نام ایرانی در ادامه افزود: من در قطاری كه راهی اندیمشك بود به دنیا آمدم؛ شناسنامه ام از اندیمشك گرفته شد و یك ماه اول تولدم را نیز در آنجا گذراندم.
محمد علی بهمنی در بخش دیگر صحبت هایش یادآور شد: با اینكه تمام خانواده من در تهران ساكن بودند من به جنوب علاقه داشتم و از سال 50 در اهواز زندگی كردم. علت علاقه ام به جنوب نیز صداقت مردم آنجاست. همچنین وجود شاعران برجسته ای مثل ابراهیم منصفی كه پایه گذار شعر و ترانه و موسیقی آن سامان است و مرحوم ناصر عبدالهی نیز در آغوش او پرورش یافت من را شیفته آن دیار كرده بود.
بهمنی در شرح حال استاد منصفی توضیح داد: شوریدگی و آموزه هایی كه از این استاد بزرگ دریافت می كردم در تهران از آن بی نصیب میماندم. او از زوایایی به موسیقی و شعر نگاه میكرد كه شگفت انگیز بود. بی ریایی و روح پروری از صفات بارز استاد منصفی بود.
در ادامه می شنوید.
«پنجشنبه جمعه» با اجرای منصور ضابطیان و به تهیه كنندگی زهرا قائدی هر هفته پنجشنبه و جمعه ساعت 22 همزمان با پخش صوتی از رادیو ایران به صورت تصویری نیز از سایت این شبكه رادیویی پخش می شود.