صبا نقد وبررسی «درد عمیق» احسان خواجه‌امیری در «باغ هنر»

برنامه «باغ هنر» سه شنبه ۲۹ آبان، قطعه «درد عمیق» اثر «احسان خواجه امیری» را نقد و بررسی می كند.

۱۴۰۳/۰۸/۳۰
|
۰۸:۴۵
|

به گزارش صبا به نقل از روابط عمومی رادیو ایران، برنامه «باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه پخش می‌شود و سه‌شنبه‌ها به نقد موسیقی اختصاص دارد.

وحید بیات تهیه كننده این هفته برنامه «باغ هنر» گفت: سه شنبه ۲۹ آبان، قطعه «درد عمیق» اثر «احسان خواجه امیری» نقد و بررسی می شود.

وی ادامه داد: «احسان خواجه امیری» خواننده، آهنگساز و تنظیم‌كننده موسیقی پاپ ایرانی است كه فعالیت‌های هنری خود را به طور رسمی از سن ۱۲ سالگی و آهنگسازی برای برنامه كودك آغاز كرد و سپس با انتشار اولین آلبوم خود به نام «برای اولین بار» و سپس در سال ۱۳۸۶ با آهنگسازی و خواندن تیتراژ سریال «میوه ممنوعه» به اوج شهرت رسید.

بیات افزود: از دیگر تیتراژهای موفق این خواننده می توان به تیتراژ سریال میوه ممنوعه، در مسیر زاینده رود، برای آخرین بار، نابرده رنج، ماه عسل و … اشاره كرد.

تهیه كننده «باغ هنر» یادآور شد: در برنامه روز سه شنبه ۲۹ آبان، با حضور محمدرضا لطفی معلم آواز و آهنگساز، خلیل شفیعی شاعر و منتقد، وحید طاهری تركیب و نهایی ساز و مهدی اعتباری استاد آواز ایرانی قطعه «درد عمیق» در برنامه نقد فنی و محتوایی می شود.

«باغ هنر» از شنبه تا چهارشنبه با اجرای شهاب شهرزاد ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع