گزارش، آفتاب عالم‌تاب برنامه‌هاست

وی كه فعالیت هنری خود را از سال 1358 آغاز كرده و در سال 1361 وارد رادیو شد، از علاقه‌اش به رادیو از دوران كودكی گفت و افزود: وقتی چهار ساله بودم، پدرم یك رادیوی قرمز خرید كه از همان زمان عشق خاصی به رادیو پیدا كردم.

1404/02/02
|
12:45
|




سنجری با اشاره به فعالیت‌هایش در رادیو، تصریح كرد: از ابتدا به كار گزارشگری علاقه‌مند بوده و همزمان با گزارشگری، در زمینه‌های اجرا و گویندگی نیز فعالیت كرده است.

وی بیش از چهار دهه است كه در رادیو فعالیت می‌كند و همچنان با همان اشتیاق اولیه به گزارشگری می‌پردازد. سنجری در این مدت به جبهه‌ها رفته و در دوران جنگ تحمیلی برنامه‌هایی همچون «پیام سلامتی جبهه» را تهیه كرد كه به رزمندگان این امكان را می‌داد تا با خانواده‌هایشان ارتباط برقرار كنند.

وی همچنین از انتخاب خود به‌عنوان مجری و پیشكسوت رادیو ایران از سوی معاون صدا و مدیر شبكه رادیویی ایران خبر داد و افزود: همواره سعی كرده گزارشگر موفقی باشد.

سنجری در ادامه از اهمیت عشق و هدفمندی در كار گزارشگری سخن گفت و به نسل جوان توصیه كرد: برای موفقیت در این حرفه باید فعالیت‌های خود را هدفمند و با دقت انجام دهند.

این گزارشگر پیشكسوت همچنین از برنامه‌های مختلفی كه در آن‌ها حضور داشته مانند «سلام صبح بخیر»، «صدای راهوران» و «در جبهه چه می‌گذرد» یاد كرد و به تأسیس رادیو جبهه در دوران جنگ اشاره كرد.

وی همچنین یاد همكارانی كه در دوران جنگ گزارشگری می‌كردند و اكنون در میان ما نیستند را گرامی داشت و در پایان، فرا رسیدن هشتاد و پنجمین سالگرد تأسیس رادیو ایران را به همه تبریك گفت و اظهار امیدواری كرد: تا زمانی كه زنده است، همچنان با همان شوق و اشتیاق گزارشگری را ادامه دهد.

دسترسی سریع