افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات؛ انتقادات از نبود نظارت در بازار

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار كشور در گفت‌وگو با رادیو ایران درباره افزایش شدید قیمت برخی محصولات، از جمله موز و سیب‌زمینی، توضیحاتی ارائه داد.

1403/12/22
|
17:33
|

به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، اسدالله كارگر در برنامه «نمودار» تأكید كرد: افزایش قیمت از كنترل خارج شده و به معیشت مردم فشار آورده است.

او صادرات غیركارشناسی و بدون برنامه‌ریزی را یكی از عوامل اصلی گرانی دانست و گفت: برخی تجار، محصولات داخلی را با دلار خریداری كرده و صادر می‌كنند، در حالی كه نیاز بازار داخلی هنوز تأمین نشده است.

به گفته وی، در سال‌های گذشته دولت با خریدهای تنظیم بازاری، تعادل قیمت را حفظ می‌كرد، اما امسال این اقدامات انجام نشده و همین موضوع باعث آشفتگی در بازار شده است.

این مقام صنفی همچنین از عملكرد وزارت جهاد كشاورزی انتقاد كرد و گفت: این وزارتخانه باید ابتدا نیاز داخل را تأمین كرده و سپس اجازه صادرات بدهد.

كارگر تأكید كرد: نظارت ضعیف بر بازار باعث شده برخی دلالان محصولات را مستقیماً از میدان‌های میوه و تره‌بار خریداری و صادر كنند، بدون آنكه به تأمین نیاز داخلی توجه شود.

وی در پایان از مسئولان خواست تا با اتخاذ سیاست‌های مناسب و اعمال نظارت بیشتر، از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها جلوگیری كرده و دسترسی مردم به محصولات اساسی را تسهیل كنند.

گفتنی است برنامه «نمودار» این هفته به تهیه كنندگی راضیه حسینعلی از شنبه تا چهارشنبه ساعت 10:20 تقدیم می شود.

دسترسی سریع