دكتر زرندیان عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: امروز بزرگترین صادركننده غذای حلال در دنیا، كشورهای غیرمسلمان چون بزریل، هند آمریكا، روسیه، آرژانتین و تایلند هستند.
غذای حلال یكی از موضوعاتی است كه در یك دهه اخیر در كشورهای اسلامی مطرح شده، این موضوع با استقبال خوبی روبرو بوده است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، دكتر زرندیان عضو هیات علمی دانشگاه تهران در برنامه ایران امروز درباره غذای حلال گفت: برند جهانی غذای حلال از سال 2007 به بعد در دنیا مطرح شد، این موضوع امروز در بین مسلمان و غیرمسلمان طرفداران زیادی دارد.
وی كشور مالزی را بانی برند غذای حلال دانست و افزود: هر چند موضوع غذای حلال ابتدا در كشورهای اسلامی مطرح شد اما امروز بزرگترین صادركننده غذای حلال در دنیا، كشورهای غیرمسلمان چون بزریل، هند آمریكا، روسیه، آرژانتین و تایلند هستند.
زرندیان خاطر نشان كرد: این كشورها به دلیل بهرهمندی از تعاملات جهانی، اقتصادفعال و گستردگی شبكه توزیع توانستند صادرات بزرگ غذای حلال را در اختیار خود بگیرند.
تهیه و تنظیم: نسترن ردایی