سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6:35 به مدت 75

رادیو ایران

سلام صبح بخير

سود علی الحساب بانك مركزی متعلق به مردم است

دبیر كانون بانك های خصوصی گفت: سود علی الحساب ارائه شده بانك مركزی هزینه نیست و نباید از آن مالیات گرفته شود.

1399/11/01
|
11:36
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، «محمدرضا جمشیدی» دبیر كانون بانك های خصوصی در برنامه «سلام صبح بخیر» به قوانین جدید چك پرداخت و در پاسخ به این پرسش امكان اجرایی شدن این قانون تا سال 1400 وجود دارد یا خیر؟ گفت: بانك های كشور آمادگی لازم را برای اجرایی شدن این قانون دارند و انتظار می رود این قانون در سال 1400 به مرحله اجرا در آید.

وی در ادامه به بحث سودهای علی الحسابی كه بانك های كشور قرار است ارائه دهند، اشاره كرد و گفت: بانك مركزی سود علی الحساب برای سپرده های یكساله 16 درصد و سپرده های دوساله 18 درصد در نظرگرفته است.

دبیر كانون بانك های خصوصی در بخش دیگر صحبت هایش به نادرست خواندن اظهارات سازمان امور مالیاتی در خصوص سود علی الحساب بانك مركزی اشاره كرد و گفت: سود علی الحساب ارائه شده بانك مركزی هزینه نیست و سود فعالیت است كه بانك با پول مردم انجام است .

برنامه «سلام صبح بخیر» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 6:35 به تهیه كنندگی «زهرا قائدی» و «آرمان ستوده» و اجرای «محمد نظری» و «سعید توكلی» از رادیو ایران پخش می شود.

دسترسی سریع
سلام صبح بخیر