مدیر كل صنایع حمل و نقل وزارت صمت گفت: در فروش فوق العاده خودرو، سهم شركت ایران خودرو 110 هزار و سهم شركت سایپا 42 هزار دستگاه خواهد بود.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، «سهیل معمار باشی» مدیر كل صنایع حمل و نقل وزارت صمت در برنامه «سلام صبح بخیر» از برنامه فروش فوقالعاده 150 هزار دستگاه خودرو با مدت زمان تحویل یك تا سه ماهه تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: به منظور كاهش التهابات بازار خودرو، از مهرماه تا پایان سال جاری، 152 هزار دستگاه خودرو به صورت فروش فوقالعاده در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه افزود: در این فروش فوق العاده سهم شركت ایران خودرو 110 هزار و سهم شركت سایپا 42 هزار دستگاه خواهد بود.
معماری باشی در بخش دیگر صحبت هایش با تایید این خبر كه انبار خودروسازان مملو از خودروهای تولید شده ای است كه به بازار ارائه نمی شود، افزود: تحقیقات انجام شده نشان می دهد خودروهایی كه در انبار خودروسازان وجود دارد با كسری قطعات مواجه هستند.
برنامه سلام صبح بخیر شنبه تا پنج شنبه هر هفته ساعت 6:35 به تهیه كنندگی زهرا قائدی و آرمان ستوده و اجرای حامد جوادزاده و سعید توكلی از رادیو ایران پخش می شود.