معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفت و گو با رادیو ایران گفت: كسانی كه تاكنون موفق به دریافت رمز یكبار مصرف نشده اند با مراجعه به بانك های عامل و پرداخت هزینه ای اندك، می توانند رمز یكبار مصرف خود را دریافت كنند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفت و گو با برنامه «سلام صبح بخیر» رادیو ایران درباره رمزهای یكبار مصرف و كاربردهای آن گفت: از آنجا كه بسیاری از خدمات و خریدهای مردم از طریق فضای مجازی انجام می گیرد پلیس فتای ناجا برای امنیت بیشتر شهروندان رمزهای یكبار مصرف را راه اندازی كرده است.
وی در ادامه به با بیان اینكه افراد سودجو با ایجاد درگاه های تقلبی و جعلی اقدام به خالی كردن حساب های شخصی كاربران می كنند، افزود: آمارها نشان می دهد بیش از 70 درصد از جرایمی كه در فضای مجازی رخ می دهد جرائم مالی است، و با رمزهای یكبار مصرف تا حدی می توان كاربران را از آسیب های ناشی از این جرائم در امان داشت.
معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا با اشاره به اینكه هر رمز قابلیت استفاده در یك تراكنش دارد، را یادآور شد: رمزهای یكبار مصرف در هر تراكنش به مدت 60 ثانیه برای كاربر فعال می شود.
وی در بخش دیگر صحبت هایش با بیان اینكه تمامی بانك های عامل كشور موظف به ارائه اینگونه خدمات به هموطنان هستند، خاطر نشان كرد: كسانی كه تاكنون موفق به دریافت رمز یكبار مصرف نشده اند با مراجعه به بانك های عامل و پرداخت هزینه ای اندك، می توانند رمز یكبار مصرف خود را دریافت كنند.
برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران شنبه تا پنج شنبه هر هفته ساعت 6:35 به تهیه كنندگی آرمان ستوده و شهاب نادری مقدم از رادیو ایران پخش می شود.