سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6:35 به مدت 75

رادیو ایران

سلام صبح بخير

علیرضا دبیر مربی توانمندی است

ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون كشتی در برنامه سلام صبح بخیر گفت: علیرضا دبیر علاوه بر آنكه در طول عمر كاری رده‌های مختلفی از بازی‌ها را پشت سرگذاشته، فردی دلسوز و كارآمد در حوزه كشتی بوده است.

1404/06/30
|
10:03
|

به گزارش فضای مجازی رادیو ایران، ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون كشتی در برنامه سلام‌صبح‌بخیر درباره به عملكرد تیم ملی كشتی ایران در مسابقات قهرمانی جهان پرداخت و گفت: در این دوره از مسابقات، ایران شاهد هنرنمایی فرزندان برومند خود در جهان بود و اعضای تیم ملی كشورمان با كسب مدال‌های طلا خوش درخشیدند.

وی در ادامه حضور علیرضا دبیر به عنوان مربی توانمند عامل مهم در موفقیت تیم دانست و افزود: علیرضا دبیر علاوه بر آنكه در طول عمر كاری رده‌های مختلفی از بازی‌ها را پشت سرگذاشته، فردی دلسوز و كارآمد در حوزه كشتی بوده است.

مهربان خاطر نشان كرد: اقدامات فدراسیون كشتی فقط در حوزه فنی نبوده و در آماده‌سازی زیرساخت‌ها فعالیت های مهم و موثری را نیز انجام داده است.

برنامه سلام صبح بخیر شنبه تا پنج‌شنبه ساعت 6:15 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع
سلام صبح بخیر