سلام صبح بخیر شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6:35 به مدت 75

رادیو ایران

سلام صبح بخير

مصرف مربا اگر به اندازه باشد فرد به دیابت دچار نمی شود

عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه گفت: مصرف شكر زیاد میزان ترشح انسولین را بالا می برد و همین عامل سلول های ترشح كننده انسولین در لوزالمعده را دچار پیری زودرس می كند.

1402/02/25
|
15:04
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه در بخش شفاخانه برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران در پاسخ به این پرسش كه آیا همه افرادی كه مربا می خورند دچار مرض قند می شوند؟ گفت: غذا خوردن یكی از لذت بخش ترین، بخش های زندگی ست اینكه برای دور ماندن از ابتلا به بیماری، مربا نخوریم سخن و گفته بیهوده ای ست.

وی در ادامه افزود: افرادی كه شكر زیاد و غذاهایی بسیار شیرین مصرف می كنند احتمال آن زیاد است كه به بیماری دیابت مبتلا شوند.

نوروزی خاطر نشان كرد: مصرف شكر زیاد میزان ترشح انسولین را بالا می برد و همین عامل سلول های ترشح كننده انسولین در لوزالمعده را دچار پیری زودرس می كند.

دسترسی سریع
سلام صبح بخیر