از ساعت به مدت

در اعلامیه حقوق بشر به تنوع فرهنگ ها توجه نشده است

دكتر «احمد مومنی راد» حقوق دان، در گفت و گو با رادیو ایران گفت: صرف نظر از برخی موارد بسیاری مفاد درج شده در اعلامیه جهانی حقوق بشر ریشه و شالوده ای دینی دارد.

1396/09/20
|
13:14
|

مجمع عمومی سازمان ملل متحد سه سال پس از تاسیس، اعلامیه جهانی حقوق بشر را كه هدفش برقراری تضمین حقوق و آزادی های برابر برای همه مردم بود را به وجود آورد. در این اعلامیه از منزلت و ارزش انسان و حقوق یكسان برای مردان و زنان، همچنین حقوق تمامی انسان ها از عدالت و آزادی و صلح تا قیام علیه خودكامگی و توسعه روابط میان كشورها سخن به میان آمده است.
پرشسی كه در این میان مطرح است آن است كه دنیا از زمان تصویب این اعلامیه چقدر به مفاد این اعلامیه پایبند بوده است؟
دكتر «احمد مومنی راد» حقوق دان، در گفت و گو با برنامه «میزبان» رادیو ایران به این موضوع پرداخت و در این باره گفت: دنیا در طول تاریخ دوران های متعددی را طی كرده است، دوران هایی كه كشورها بدون اعمال هیچگونه ضابطه ای و به شكلی خود مختار در سطح بین المللی عمل می كردند پس از دو جنگ خانمان سوز جهانی تعدادی از رهبران كشورها در صدد برآمدند نهادی را برای مقابله با فجایع بوجود آورند. سازمان ملل متحد نتیجه و حاصل این تلاش ها است.
وی در ادامه به اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز اشاره كرد و افزود: پس از ایجاد سازمان ملل متحد، در 10 دسامبر 1948 اعلامیه جهانی حقوق بشر مشتمل بر 30 ماده توسط اعضای سازمان تصویب گردید. صرف نظر از برخی موارد بسیاری از مفاد درج شده در این اعلامیه ریشه و شالوده ای دینی دارد.
لازم به یادآوری است؛ این برنامه برای بررسی بیشتر موضوع مورد بحث با دكتر حسینی كارشناس حقوق و استاد دانشگاه نیز به گفت و گو پرداخته است.

دسترسی سریع
میزبان