مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال پیرامون مسائل اخیر این تیم صحبتهایی انجام داد و یك اظهار نظر عجیب و البته جالب بر زبان آورد.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، علی فتحالله زاده در برنامه ورزش ایران رادیو ایران در پاسخ به این سوال كه حسن روشن هفته قبل اعلام كرد بازیهای استقلال را دنبال نمیكند و آیا شما مسابقات این تیم را دنبال میكنید یا خیر، اظهار كرد: حسن روشن از اسطورههای باشگاه استقلال است و حتما دلیل نگاه نكردن بازیهای استقلال از جانب ایشان ناراحت شدن از نتایج و نحوه بازی استقلال است كه من به او حق میدهم، اما من به شخصه استقلالی هستم و چه اول شود چه آخر، من دوستدار این تیم هستم و بازیها را دنبال میكنم. البته كه من هم زیاد راضی نیستم و ناراحت میشوم. هرچه هم كه به ذهنم برسد، به محمود فكری انتقال میدهم.
او ادامه داد: تیمهای بزرگ وقتی حاشیه برایشان درست میشود، این حواشی تبدیل به طوفان خواهد شد و تیمهای استقلال و پرسپولیس باید مراقب باشند به حاشیه نروند چون جمع كردن آنها سخت و دشوار است.
مدیرعامل اسبق آبیهای پایتخت در خصوص اینكه استقلال با محمود فكری میتواند موفق باشد یا خیر، عنوان كرد: استراماچونی وقتی به استقلال آمد، هیچكدام از بازیكنان را نمیشناخت و همه اذعان داشتند كه تیم خوبی بسته نشده است، اما استراماچونی بهجای پرداختن به حواشی، تمام تمركزش را بر روی تیم گذاشت و نتیجهاش را هم همه دیدیم؛ همه دیدند كه از مهدی قایدی چه ستارهای ساخت.
فتحاللهزاده با بیان اینكه مربی فوتبال مثل كارگردان سینما است، گفت: اگر كارگردان از یك بازیگر بازی خوبی بگیرد، همه او را تحسین میكنند و این مقوله در فوتبال نیز صدق میكند و بستگی به سرمربی دارد كه از بازیكن چگونه بازی بگیرد.
او تصریح كرد: محمود فكری در شرایط بدی به استقلال آمده است؛ تیم همدل نیست و در باشگاه استقلال همه باهم همسو نیستند؛ دلیل چنین اتفاقی، این است آدمهایی كه یكسری اختیار دارند، یا اجازه نمیدهند از اختیاراتشان استفاده كنند یا نمیتوانند استفاده كنند.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال عنوان كرد: شما دیدید كه دو هفته قبل سه تن از اعضای هیأت مدیره استقلال گفتند اگر فلان فرد انتخاب شود، ما استعفا میدهیم؛ آیا شما استعفایی دیدید؟ كدام یك از آنها استعفاء داد؟
فتحاللهزاده در خصوص اینكه گفته میشود وزیر مخالف انتخاب مددی بهعنوان مدیر عامل بوده است و او با فشار علینژاد به این سمت رسیده است كه همین اتفاق تعجب بزرگان استقلال را هم نیز در پی داشته است، اذعان كرد: من 6 سال دور از استقلال بودم و تلاش كردم وقتی به استقلال برگردم كه بتوانم ستارهی سوم را برای استقلال به ارمغان بیاورم. بعد از 6 سال كه برگشتم، دیدم اصلا اوضاع مساعد نیست؛ یعنی من نمیتوانم افرادم را خودم انتخاب كنم، در حالی كه جواب هوادار را من باید میدادم و به این نتیجه رسیدم كه اینجا جای من نیست.
او تاكید كرد: آدمهای اطراف وزارتخانه، ایكاش آدمهای سطح بالایی بودند؛ جالب است آدمهای معمولی در وزارت ورزش از من انتظار داشتند كه افراد خودشان را به من تحمیل كنند، و من حرف آنها را گوش نكردم تا اینكه دیدم زورم به آنها نمیرسد و به هر قیمتی حاضر به ماندن و مدیرعاملی در استقلال نشدم. من كه تصمیم گیرنده در باشگاه نبودم؛ با حكمی من را انتخاب و با حكمی من را بركنار میكردند.
مدیرعامل باشگاه استقلال تاكید كرد: آن كسی كه این اختیارات را به یك فرد میدهد، مقصر است؛ آن یك فرد در سطح وزیر و معاون وزیر نبوده، بلكه بالاتر از اینها بوده است، و این نكته را یادآور شوم وقتی رییس جمهور كسی را بهعنوان وزیر انتخاب میكند، نمیشود دو تا تیم را كه باهم رقیب هستند، یك رقیب را بهعنوان وزیر برگزیند و عملا تیم مقابل نتواند كاری از پیش بردارد.
فتحاللهزاده عنوان كرد: این كار اشتباه است كه تمام اختیارات و مالكیت دو تیم را به یك شخص و به یك وزارتخانه بدهند؛ الان این خلاف قانون است كه یك نفر رییس مجمع دو باشگاه باشد، بهتر بود یكی از تیمها را به یك وزیر دیگری میسپردند؛ آیا اشكالی بوجود میآمد؟ مثلا اگر الان پرسپولیس را بهدست آذریجهرمی بدهند كه انقدر پرسپولیسی است، مطمئنا میتواند تیم را اداره كند و مشكلی نیز پیش نمیآید. ما نمیتوانیم سرنوشت دو تیم را به یك نفر بدهیم كه احیانا تعلقات رنگی هم داشته باشند.
او در پاسخ به اینكه در حال حاضر مددی این توانایی را دارد تا امورات باشگاه استقلال را بگذراند یا خیر، گفت: با توجه به اینكه اختیار انتخاب مدیر عامل با هیأت مدیره است، آیا هیأت مدیره تشخیص نمیدهد كه این فرد میتواند یا نمیتواند؟ اگر نمیتواند چرا انتخابش كردند؟ مشكل بزرگ اینجاست كه مدیرعامل استقلال را هیأت مدیره انتخاب نكرده است؛ و او را معاون وزیر پیشنهاد داده و آنها مجبور شدهاند كه آن حكم را بپذیرند، چون از روی اجبار حكم را پذیرفتهاند؛ پس طبیعتا آنها همسو نیستند.
مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال یادآور شد: خود احمد مددی برای این سطح از مدیریت باشگاه استقلال ضعف دارد و این موضوع را هم اضافه كنید كه هیأت مدیره با او مخالف باشند تا ببینید كه چه اتفاقی میافتد و با این فرمانی كه استقلال در پیش گرفته، سخت است كه بتواند امسال مقام خوبی را كسب كند.
فتحاللهزاده در خصوص پنهان شدن مدیران باشگاه استقلال ازجمله احمد سعادتمند پشت اسم استراماچونی و وعده وعیدهای مدیران برای راضی نگه داشتن هواداران و همچنین اینكه در مقطعی او عنوان كرد لیونل مسی را به استقلال میآورد، گفت: من به شوخی گفتم مسی را به استقلال میآورم؛ اگر در سن 47 ساله شدن مسی، من در استقلال باشم، این كار را خواهم كرد. ژاوی و بازیكنان بزرگ دیگری به قطر آمدند و بازی كردند؛ بازیكنانی كه به این سن میرسند، آوردنشان مشكلی ندارد.
او تاكید كرد: در خصوص استراماچونی هم اعلام كردم اگر نتوانم استرا را به استقلال برگردانم، میروم و چون نتوانستم او را برگردانم، از استقلال رفتم؛ با اینكه علاقه داشتم در استقلال بمانم.
مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال ادامه داد: من هر وقت مدیرعامل باشگاه استقلال شدم، بدهیهای انباشته وجود داشته و این مشكل باشگاه بزرگ استقلال نیست. استقلال با تمام امكانات موجود به لحاظ درآمدزایی مشكل آنچنانی ندارد و پول خوبی به باشگاه تزریق میشود. از روزی كه من از باشگاه جدا شدم تا به امروز چیزی در حدود 600 تا 700 میلیارد پول وارد باشگاه شده و هركسی هم كه بگوید چنین پولی نیامده، بیاید تا من به او ثابت كنم هك بیش از 700 میلیارد تومان به باشگاه استقلال پول تزریق شده است، ما 200 میلیارد پول را بدون دلیل دور ریختهایم؛ مثلا بازیكنی مثل بویان با دو دقیقه بازی كردن كلی پول گرفته است.
فتحاللهزاده تصریح كرد: من معتقدم اگر شفر آن سال در ایران میماند، استقلال قهرمان میشد، اما بیجهت او را بیرون كردیم و چیزی در حدود 20 میلیارد پول مُفت باید به او پرداخت كنیم، در حالی كه زمان مدیریت من، به جپاروف و ساموئل بدهی داشتیم، بازی كرده و زحمت كشیده بودند ولی استقلال از وجودشان بهره برد.
او تاكید كرد: الان احمد مددی اگر همكاری هیأت مدیره را نداشته باشد، اگر ضعیف باشد، ضعیفتر میشود. اگر ایشان با تبصره میتوانست نمره 11 بگیرد، الان با این عدم همكاری ممكن است 9 بگیرد و تجدید شود.
فتحاللهزاده در پایان در پاسخ به اینكه اگر استقلال با مددی به بنبست بخورد و وزارت ورزش از او درخواست كند به استقلال برگردد، چه تصمیمی میگیرد، ابراز كرد: من یك استقلالی هستم و هر موقع از من بخواهند، برمیگردم ولی به این شرط كه من را غرق نكنند؛ اینكه من را دعوت كنند و بگویند برویم در دریا شنا كنیم، اما به محض اینكه رفتیم، در آب وزنههای 100 كیلویی به من وصل كنند كه من غرق شوم، نمیشود؛ حتی اگر جلیقه نجات هم داشته باشی با آن هم غرق خواهی شد.