باغ هنر شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16 به مدت 40

خانه به دوشی عروسك های شهر تهران روی میز «كافه هنر»

برنامه رادیویی «كافه هنر» كه از شنبه تا چهارشنبه از رادیو ایران پخش می‌شود، یكشنبه اول اسفند از خانه به دوشی عروسك های شهر تهران میگوید.

1400/12/01
|
11:09
|

به گزارش شبكه رادیویی ایران، سه موزه حوزه كودك و نوجوان در تهران با حكم مدیریت شهری در آستانه تخلیه قرار گرفته‌اند.
«موزه عروسك‌های ملل»، «موزه عروسك و فرهنگ مردم ایران» و «موزه اسباب‌بازی‌ها» 3 موزه‌ای هستند كه گفته می‌شود با دستور شهرداری منطقه 12 تهران در دستور بازپس‌گیری قرار گرفته‌اند.
زهره سربازی تهیه كننده این هفته برنامه «كافه هنر» گفت: سه موزه حوزه كودك و نوجوان تحت عنوان «موزه ملی عروسك‌ها» در محله دروازه دولت تهران فعالیت می‌كنند.
وی ادامه داد: «موزه ملی عروسك‌ها» بیش از 2 هزار عروسك را از سراسر ایران و جهان گردآوری كرده است. در این موزه عروسك‌های فرهنگی از هشتاد كشور جهان به تفكیك قاره مرتب شده‌اند.
سربازی افزود: فضای این موزه‌ها قرار است تحت عنوان حكم یكسان‌نگری از سوی شهرداری تهران پس گرفته شوند و این موضوع پیگیری و گفت و گوی تینا میركریمی گزارشگر برنامه با موزه داران خواهد بود.
«كافه هنر» را با اجرای شهای شهرزاد از شنبه تا چهارشنبه ساعت 16:00 از رادیو ایران بشنوید
تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده

دسترسی سریع
باغ هنر