دكتر محمدرضا تركی شاعر و پژوهشگر و عضو وابسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: فرهنگستان نگران شوخی مردم با واژه های مصوب نیست بیشتر نگرانی ها به سمت نهادها و بخش هایی است كه وظائف خود را در پاسداشت زبان فارسی انجام نمی دهند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، حسین بیات استادیار زبان و ادب فارسی دانشگاه خوارزمی در برنامه «كافه هنر» با بیان اینكه شوخی مردم با واژگان مصوب فرهنگستان لزوما كاری ناپسند نیست، گفت: مخاطب بیشتر واژگان مصوب در فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مردم نیستند و این واژه ها بیشتر برای متون علمی كاربرد دارد.
وی در ادامه افزود: باب شوخی با واژگان را تا حدی رسانه باز كردند و برخورد و شوخی مردم با واژگان مصوب از گذشته های دور تاكنون وجود داشته است.
در ادامه این گفت و گوی رادیویی، دكتر محمدرضا تركی شاعر و پژوهشگر و عضو وابسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز به روی خط آمد و در این باره گفت: تاریخ و ادبیات ملت ایران از گذشته های دور تاكنون با طنز و شوخی همراه بوده و فرهنگستان زبان و ادب فارسی نیز مخالفتی با این موضوع ندارد.
وی با بیان اینكه بسیاری از استادان فعال در فرهنگستان از طنزپردازان ایران هستند و آثار زیادی در كارنامه خود دارند، خاطر نشان كرد: فرهنگستان نگران شوخی مردم با واژه های مصوب نیست بیشتر نگرانی ها به سمت نهادها و بخش هایی است كه وظائف خود را در پاسداشت زبان فارسی انجام نمی دهند.
برنامه «كافه هنر» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 16:00 به تهیه كنندگی زهره سربازی و سیده زهرا صالحی از رادیو ایران پخش می شود.