دكتر «بهرام پروین گنابادی» كارشناس ادبیات گفت: در ادبیات عرفانی ایران، فرد عاشق كه نقش قهرمان داستان را ایفا می كند به شدت اخلاق گرا است و توجه به آن را مهم می داند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، دكتر «بهرام پروین گنابادی» كارشناس ادبیات در گفت و گو با برنامه «كافه هنر» درباره تجلی اخلاق در ادبیات فارسی و آثار هنری گفت: در تمامی دنیا، آثار فاخر هنری همواره مخاطبان خود را به صورت مستقیم و غیر مستقیم به اخلاق و رفتار انسانی فرا می خوانند.
وی در ادامه به شاهنامه فردوسی اشاره كرد و افزود: شاهنامه فردوسی كه نمادی از ادبیات حماسی ایران است علاوه بر ارائه پند و اندرز در لابه لای داستان، شخصیت ها و اسطوره ها و قهرمانان داستان هایش پایبند به اصول اخلاقی هستند.
این كارشناس ادبیات در بخش دیگر صحبت هایش به ویژگی های عاشق در ادبیات عرفانی نی پرداخت و افزود: در ادبیات عرفانی ایران، فرد عاشق كه نقش قهرمان داستان را ایفا می كند به شدت اخلاق گرا است و توجه به آن را مهم می داند.
برنامه «كافه هنر» شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 16:00 به تهیه كنندگی «سید زهرا صالحی» و «زهره سربازی» و اجرای «شهاب شهرزاد» از رادیو ایران پخش می شود.