«مرتضی شعبانی» كارگردان و تهیه كننده سینما گفت: امروز مردم از طریق فضای مجازی اقدام به خرید فیلم های مستند می كنند؛ این اتقاق به خودی خود برای سینما رخداد بسیار خوبی است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، «مرتضی شعبانی» كارگردان و تهیه كننده سینما، در برنامه «حوض نقره» درباره وضعیت مستند سازی در سینمای ایران گفت: سینمای مستند ایران در دهه 90 به لحاظ جذب مخاطب رشد خوبی داشته است
وی در ادامه به افتتاح شبكه مستند اشاره كرد و گفت: شبكه مستند سیما در معرفی فیلم های مستند به مردم نقش ارزنده ای داشته و در این مسیر رهگشا بوده است.
این كارگردان و تهیه كننده سینما بخش دیگر صحبت هایش را به اتفاق خوب به وقوع پیوسته در سینما اختصاص داد و گفت: امروز مردم از طریق فضای مجازی اقدام به خرید فیلم های مستند می كنند؛ این اتقاق به خودی خود برای سینما رخداد بسیار خوبی است.
برنامه «حوض نقره» جمعه هر هفته ساعت 17:00 به تهیه كنندگی «عبدالله علایی» و اجرای «مهرناز فقیهی» از رادیو ایران پخش می شود.