معاون راهبردی سپاه پاسداران و همچنین عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در برنامه زنده بحث روز رادیو ایران در واكنش به اظهار نظرهای وزیر امور خارجه فرانسه درخصوص توان موشكی كشورمان، هر گونه مذاكره ای در این باره را با قا
اگر نیرویی مانند سپاه قدس نبود و یا موشك های ایران داعش را هدف قرار نمی داد، امروز تروریست ها در مرزهای اروپا مستقر بودند، از این رو به اذعان كارشناسان نظامی و امنیتی غربی توانمندی های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها امنیت ملی خوداین كشوررا تامین می كند، بلكه حتی قادر است امنیت را برای اروپایی ها هم به ارمغان بیاورد.
¬معاون راهبردی سپاه پاسداران و همچنین عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در برنامه زنده بحث روز رادیو ایران در واكنش به اظهار نظرهای وزیر امور خارجه فرانسه درخصوص توان موشكی كشورمان، هر گونه مذاكره ای در این باره را با قاطعیت رد كردند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران وزیر امور خارجه فرانسه كه ساعات نخست دوشنبه وارد تهران شد در آستانه این سفر هشدار داد كه اگر جمهوری اسلامی به نگرانیها درباره برنامه موشكی بالستیك خود توجه نكند، ممكن است با تحریمهای تازهای روبرو بشود.
'ژان ایو لودریان" پس از حضور در تهران بار دیگر هشدار خود در خصوص برنامه موشكی ایران را تكرار كرد و مدعی شد كه برنامه ایران شامل موشكهایی است كه برد آنها "هزاران كیلومتر" است و این برنامه "با قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد سازگار نیست و از نیاز ایران برای دفاع از مرزهایش فراتر میرود."
حواشی به وجود آمده در آستانه سفر ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه و سخنان زیاده خواهانه وی درخصوص توان موشكی كشورمان موجب شد ساعت 45/12 دقیقه روز چهارشنبه سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد تولایی معاون راهبردی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همراه شهروز برزگر نماینده مردم سلماس و عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه زنده بحث روز رادیو ایران به آن واكنش نشان دهند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار محمد تولایی با اشاره به ضرورت بهره گیری از توان نظامی بومی عنوان كرد: دكترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران برپایه اصولی بنا شد كه نیازمندی های دفاعی كشور ما را در مقابل هر گونه تهدید پاسخگو باشد.
وی افزود: این نیاز از زمانی احساس شد كه در دوران دفاع مقدس صدام كه مورد حمایت قدرت های غربی و ارتجاع عرب بود، با حملات موشكی جنگ شهرها علیه ما را آغاز كرد.
سردارتولایی گفت: در آن زمان تنها سلاح ما برای هدف قرار دادن عقبه دشمن توپخانه های با برد 25 تا 30 كیلومتر بود از این رو ما با توجه به تحریم های همه جانبه علیه كشورمان نمی توانستیم متناسب با تهاجم دشمن به تجاوزات او پاسخ دهیم. در اینجا بود كه جرقه دستیابی به توان موشكی موثر در ذهن فرماندهان ما زده شد.
معاون راهبردی سپاه ادامه داد: با مجاهدات بزرگانی همچون شهید تهرانی مقدم نقطه شروع ما از موشك های با برد 300 كیلومتر زده شد و اكنون ما به موشك هایی دست یافته ایم كه قابلیت انهدام تمام عقبه دشمن و مراكزی را كه امكان دارد از آنجا تهدیدی علیه ما شكل بگیرد تا فواصلی در 2000 كیلومتر آن سوی مرزهای خودمان را داریم.
وی اهمیت بومی بودن تجهیزات دفاعی را با زدن مثالی تبیین كرد و افزود: زمانی كه در یك برنامه تلویزیونی چند كارشناس متوهم سعودی مدعی می شوند كه ظرف 6 ساعت می توانند ایران را نابود كنند، یكباره یك كارشناس نظامی از پنتاگون روی خط آنها می آید و پس از دقایقی خندیدن می گوید شما اگر 60 سال هم با ایران های بجنگید قادر به نابودی آنها نیستید. زیرا توان نظامی شما بر پایه تجهیزات خارجی است در حالی كه قدرت نظامی ایران درون مایه ای بومی دارد.
سردار تولایی با اشاره به اظهار نظرهای مقامات غربی درباره محدود كردن و نظارت غرب بر فعالیت های موشكی كشورمان تصریح كرد: یكی دیگر از اصول راهبردی ما در حوزه موشكی انبوه سازی است و با توجه به خصیصه بومی بودنش امروز همه دنیا به خوبی درك كرده اند كه اگر دست از پا خطا كنند بارانی از موشك بر سر متجاوزان خواهد بارید.
وی افزود: این امر موضوعی تبلیغاتی نیست وقتی یمنی ها با وجود تحریم و محاصره همه جانبه با تكیه بر توان موشكی داخلی خود سامانه های پیشرفته سعودی ها را در رهگیری موشك هایشان ناكام می گذارند و یا حزب الله لبنان نیز به همین شكل سامانه پیشرفت گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را ناكارآمد می سازد این واقعیت به روشنی خود را نشان می هد.
این مقام نظامی رعایت اخلاق انسانی را جزو جدایی ناپذیر دكترین دفاعی كشورمان برشمرد و گفت: از آنجا كه ما به دنبال آن هستیم كه از توان موشكی خود فقط برای پاسخ دادن به تهدیدات احتمالی دشمنان استفاده كنیم، براساس آموزه های دینی خود همواره به دنبال آنیم تا بی گناهان از آن آسیبی نبینند. از این رو با افزایش دقت موشك هایمان به جایی رسیده ایم كه امروز دقت عمل موشك های زمین به زمین ما به زیر 10 متر رسیده است. این در حالی است كه در حوزه دریایی اكنون نقطه زنی موشك های كروزمان به دقت 100 درصد رسیده است.