دبیر كل شورای عالی آموزش و پرورش گفت: سند بنیادین آموزش و پرورش هم اكنون به تصویب شورای عالی آموزش پرورش رسیده و ابلاغیه آن نیز به بخش های مختلف ارسال گردیده است.
دكتر مهدی نوید ادهم دبیر كل شورای عالی آموزش و پرورش در گفت و گو با برنامه "رویدادهای هفته" درباره دیدار اخیر جمعی از معلمان با مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب در یازدهم اردیبهشت در بخشی از سخنان گوهربارشان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره كردند. سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هر چند هم اكنون به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسیده و ابلاغیه آن نیز به بخش های مختلف ارسال گردیده اما بنا به دستور مقام معظم رهبری این سند باید شكل عملیاتی تری به خود گیرد.
وی در ادامه به بخش دیگر سخنان رهبر معظم انقلاب نیز اشاره كرد و افزود: تاكید به فعالیت های پرورشی، كارآفرینی و مهارت آموزی دانش آموزان، ایجاد نشاط و شادابی در فضای مدرسه، پرهیز از سند 2030 و هوشیاری نسبت به عدم اجرای این سند از جمله مباحث مهم و برجسته سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از معلمان كشور بود.
این گفت و گو را در ادامه باهم می شنویم.