رییس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی گفت: میزان مصرف نمك در رژیم غذایی ایرانیان سه برابر بالاتر از میانگین جهانی است.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، رییس مركز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكی درباره عوارض ناشی از مصرف زیاد نمك به برنامه «رهاورد» گفت: مطالعات انجام شده طی سالیان گذشته حاكی از آن است كه مصرف زیاد نمك خطر ابتلا به بیماری فشار خون را در سنین بالا افزایش می دهد.
كیانوش جهانپور در ادامه با بیان اینكه الگوهای غذایی موجود در ایران مردم را به سمت مصرف زیاد نمك سوق داده است، افزود: میزان مصرف نمك در رژیم غذایی ایرانیان سه برابر بالاتر از میانگین جهانی است، با حذف نمك از سفر غذایی می توان تا 30 درصد خطر ابتلا به بیماری فشار خون را كاهش داد.
برنامه رهاورد شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 11:15 از رادیو ایران پخش می شود.