برنامه «خانه وخانواده» سه شنبه 6 شهریور با حضور دكتر انسیه محمدیاری روانشناس، از تاثیر كمالگرایی زوجین در به تعویق افتادن تصمیم برای فرزندآوری می گوید.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، كمال گرایی افراطی در تربیت و توقع مطلوبیت از فرزند باعث رسیدن جامعه به نقطهای به نام پدیده فرزند هراسی یا فرزند ترسی شده است.
متین السادات فیروزی تهیه كننده این هفته برنامه «خانه و خانواده» بیان كرد: یكی از عواملی كه در ترس از بچه دار شدن والدین بسیار تاثیرگذار است، كمالگرایی است، والدین مایل هستند والد كامل باشند و از طرفی فرزند كاملی تربیت كنند.
وی ادامه داد: والدینی كه به دلیل اضطراب بالا به كنترل اطرافیان و محیط پیرامون خود می پردازند و به عبارتی آنها را به عنوان والدین كنترل گر میشناسیم یا والدینی كه كمال گرایی دارند و نمیتوانند هیچ مشكلی را برای فرزندشان متصور شوند و معتقدند فرزندشان باید در یك شرایط ایدهآل مسیر رشد و تكامل خود را طی كند، فرایند تصمیم گیری برای فرزندآوری را بسیار سخت می دانند چرا كه نمی توانند احتمالات منفی كه برای فرزندشان در مسیر رشد پیش میآید بپذیرند.
فیروزی افزود: با توجه به اهمیت موضوع در برنامه روز سه شنبه 6 شهریور میزبان دكتر انسیه محمدیاری روانشناس خواهیم شد و از راهكارهای مقابله با ترس والدین كمالگرا از فرزند آوری گفت و گو خواهیم كرد.
گفتنی است، علاقه مندان می توانند در زمان پخش برنامه سوالات خود را از طریق شماره های 22040086و 22050009 و شماره پیامك 30000900 مطرح كنند و پاسخ خود را از كارشناس برنامه دریافت كنند.
«خانه و خانواده» این هفته به تهیه كنندگی متین السادات فیروزی و اجرای فاطمه آل عباس از شنبه تا چهارشنبه ساعت 9:00 از رادیو ایران پخش می شود.
تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده