برنامه «خانه و خانواده» سه شنبه 29 آذر، با حضور ملیكا بهروش روانشناس و مشاور خانواده، از اهمیت بازی در كودكان (سن 3 تا 6 سالگی) می گوید.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، بازی كردن بیش از هر هدف جدی یا كاربردی، فعالیتی برای تفریح و سرگرمی كودكان است. بازی كردن اغلب با رفتارهای مثبت همراه است كه باعث تقویت بقا و كیفیت زندگی می شود و مهمتر از آن، بازی كردن ارتباطات اجتماعی و حس تعلق را در كودكان ایجاد می كند. امروزه بازی برای رشد كودك آنقدر مهم است كه به عنوان حق هر كودك شناخته شده است. بازی زمینه ی پیشرفت و آماده سازی كودك را از نظر جسمی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی برای تجربیات و چالش های زندگی فراهم می كند.
بازی در سال های اولیه زندگی نقش پر رنگ تری دارد.كودكان در سن 3 تا 6 تقریباً می توانند به خوبی منظور خود را بیان كنند و بیشتر كلمات پركاربرد را درست تلفظ كنند و همچنین در مقابل، حرف های ما را بهتر درك می كنند. اما انتخاب بازی كه باعث افزایش خلاقیت و همچنین رشد ذهنی بهتر او نیز شود نیاز به مطالعه و اگاهی دارد.
از همین رو برنامه «خانه و خانواده» سه شنبه 29 آذر در ادامه گفتگوهای هفته های گذشته (كه بازی های مناسب در 18 ماه اول و 18 ماه دوم كودك را بررسی شد)، به بررسی بازی های مناسب سن سه تا شش سالگی می پردازد.
«خانه و خانواده» این هفته به تهیه كنندگی متین السادات فیروزی و اجرای فاطمه آل عباس از شنبه تا چهارشنبه ساعت 9:00 از رادیو ایران پخش می شود
تنظیم كننده: سمانه حیدرزاده