بیژن نوروز مقدم رییس اتحادیه نانوایان سنتی كشور گفت:شرایط اقتصادی امروز و عدم توانایی در پرداخت هزینه ها، باعث شده دستگاه های پخت نان جای تنور نانوایی ها را بگیرند.
این روزها به دلیل شیوع ویروس كرونا، نان مصرفی مردم نیاز به گرم كردن دارد؛ این گرم كردن ها در برخی مواقع باعث كاهش كیفیت نان می شود.
به گزارش شبكه رادیویی ایران، بیژن نوروز مقدم رییس اتحادیه نانوایان سنتی كشور در برنامه نمودار رادیو ایران با بیان اینكه كیفیت نان به نوع آرد، خمیر مایه مصرفی و كارگر ماهر، و كیفیت نان بستگی دارد، گفت: متاسفانه از ابتدای ماه مبارك رمضان سامانه خرید آرد كشور، آرد مصرفی برای تهیه نان را فقط با نرخ 16 درصد ارائه می كند و به نوعی حق انتخاب را از نانوا گرفته است.
وی در بخش دبگر صحبت هایش با تاكید بر اینكه نوسانات موجود در بازار بر بخش نانوایی نیز تاثیر گذاشته است، افزود: شرایط اقتصادی امروز و عدم توانایی در پرداخت هزینه ها، باعث شده دستگاه های پخت نان جای تنور نانوایی ها را بگیرند كه همین عامل باعث كاهش كیفیت نان مصرفی شده است.
برنامه نمودار شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:20 به تهیه كنندگی راضیه حسینعلی و عاطفه بنایی و اجرای ایمان ساكی و مهرناز فقیهی از رادیو ایران پخش می شود.