فرهنگ مردم جمعه ها از ساعت 21:30 الی 22 به مدت 30دقیقه

رادیو ایران

فرهنگ مردم

یادگاری از گذشته‌های خمین در برنامه «فرهنگ مردم»

برنامه رادیویی «فرهنگ مردم» جمعه 19 بهمن، به بررسی آیین قدیمی «برفی كردن» در خمین خواهد پرداخت.

1403/11/19
|
08:01
|

به گزارش روابط عمومی رادیو ایران، زهرا فقیه میرزایی تهیه‌كننده برنامه «فرهنگ مردم» گفت: «آیین برفی كردن» یك سنت قدیمی است كه همزمان با بارش نخستین برف در خمین، به‌ویژه در برخی مناطق روستایی این شهرستان، به‌عنوان نشانه‌ای از بشارت آبسالی شناخته می‌شود.

وی ادامه داد: پس از بارش نخستین برف، در برخی محله‌ها و روستاهای خمین رسم بوده كه با روش‌هایی خاص و به‌نوعی غیر مشكوك، برفی برای اقوام و آشنایان ارسال می‌كردند.

فقیه میرزایی با اشاره به كاهش بارش برف در سال‌های اخیر، تأكید كرد: با كم شدن برف در سال‌های اخیر، توجه به آیین‌ها و سنت‌های قدیمی و انتقال آن به نسل جوان، می‌تواند عمق تفكر و جهان‌بینی گذشتگان را نشان دهد كه اقداماتشان از روی آگاهی و تدبیر بوده است.

این تهیه‌كننده رادیویی درباره دیگر بخش‌های برنامه نیز گفت: در این برنامه به جایگاه ایران و پرچم در ترانه‌ها و موسیقی‌های محلی نیز پرداخته خواهد شد.

گفتنی است، برنامه «فرهنگ مردم» به تهیه‌كنندگی زهرا فقیه میرزایی، با اجرای شمسی فضل‌اللهی و محمدمحسن رفیعی، و صدابرداری مریم حق‌نظری، جمعه‌ها ساعت 21:30 از رادیو ایران پخش می‌شود.

دسترسی سریع
فرهنگ مردم