مهر پیشكسوت صدا تجلیل شد

غلامعلی امیرنوری كه بیش از نیم قرن در رادیو فعالیت دارد توسط مدیر كل روابط عمومی سازمان صدا و سیما تجلیل شد.

1400/08/22
|
13:32
|

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته چهارشنبه 19 آبان حسین قرایی مدیركل روابط عمومی صداوسیما به همراه یدالله گودرزی، شاعر و مترجم، به دیدار غلامعلی امیر نوری یكی از گویندگان مطرح و پیشكسوت رادیو رفت.

قرایی در ابتدای این دیدار به 6 دهه فعالیت امیر نوری در رادیو اشاره كرد و اینكه با این سابقه او همچون تاریخ شفاهی رادیو است. مدیركل روابط عمومی صداوسیما خطاب به امیرنوری عنوان كرد كه به نمایندگی از پیمان جبلی رئیس صداوسیما به منزل وی آمده است تا سلام و احترام او را به این هنرمند و گوینده باسابقه و پیشكسوت رادیو برساند.

امیرنوری هم با اشاره به ورودش به رادیو عنوان كرد: من از سال 42 وارد رادیو ایران شدم قبل از آن حدود یك سال و نیم در رادیوی نیروی هوایی كار می‌كردم چون در یك دوره زمانی پدرم به زاهدان منتقل شد و مدتی را آنجا بودیم. در زمان خدمت بودم كه رادیوی زاهدان افتتاح شد و فراخوان دادند كه نیاز به یك همكار دارند من هم علاقه داشتم و وارد رادیو شدم.

وی با اشاره به علاقه‌ای كه توسط پدرش ایجاد شده بود گفت: از دوران كودكی، پدرم زیر كرسی برایمان با صدای بلند شعر و ادبیات می‌خواند و وقتی من به مدرسه رفتم خودم هم دوست داشتم اشعار را با صدای بلند بخوانم، در زمان دبیرستان معلم ادبیاتی داشتیم كه در زنگ ادبیات از من می‌خواست اشعار را بخوانم.

این گوینده پیشكسوت درباره نحوه ورودش به رادیو نیز عنوان كرد: اردیبهشت 42 وارد رادیو ایران شدم كه از من تست گرفتند. استادان آن زمان هر یك كه صدای مرا شنیدند با تعجب پرسیدند این صدای توست و تشویق كردند و من از همان روز اول شروع به كار كردم.

امیرنوری در ادامه درباره این یكی دو سال كه كمتر به رادیو رفته است بیان كرد: كرونا ما را نگران می‌كند و بالاخره باید مراقب بود و برای همین برنامه‌هایم كمتر شده است.

بخشی از این دیدار نیز به گفتگوهای ادبی امیر نوری كه بر ادبیات تسلط ویژه‌ای دارد گذشت و حسین قرایی هم كه در این زمینه تحصیلات آكادمیك دارد او را در این شعرخوانی‌ها و گپ و گفت ها همراهی كرد. همچنین از شعر و واژه‌های ادبی و حتی ضرورت حفظ ادبیات فارسی در رسانه‌ای چون رادیو سخن گفته شد.

در ادامه مدیر كل روابط عمومی صداوسیما خطاب به امیرنوری بیان كرد: یكی از نمادهای رادیو جناب استاد نوری است و از افتخارات این سازمان است كه شما را ارج نهد. با ذهن پویا و چالاكی كه دارید پژوهشگران باید در نوشتن تاریخ شفاهی رادیو از شما بهره ببرند.

وی همچنین با اشاره به ادامه این پاسداشت‌ها اظهار كرد: این پاسداشت‌ها باید بیشتر باشد و صداوسیما این را وظیفه اش می‌داند كه از هنرمندان و گنجینه‌های ادبی رادیو و رسانه ملی تجلیل و قدردانی داشته باشد.

در پایان این دیدار حسین قرایی از امیرنوری تجلیل كرد و امیرنوری هم كتاب‌ها و آلبوم‌هایی از آثار خود را به تیم روابط عمومی صداوسیما تقدیم كرد.

دسترسی سریع