فارس مرجعیت فرهنگی؛ چالش مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

یكسال از شروع فعالیت بخش‌های مختلف دولت سیزدهم می‌گذرد و در این میان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با چالش‌های بسیاری در مدت زمان یكساله فعالیت خود دست و پنجه نرم كرده است.

1401/06/08
|
14:02
|

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، یكسال از شروع فعالیت بخش‌های مختلف دولت سیزدهم می‌گذرد و در این میان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با چالش‌های بسیاری در مدت زمان یكساله فعالیت خود دست و پنجه نرم كرده است؛ از وضعیت بحرانی كمبود و گرانی كاغذ در كشور تا حضور پر سر و صدای سینماگران ایرانی در جشنواره‌های جهت‌مند و ضد ملی خارج از كشور.

محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آخرین مصاحبه تلویزیونی خود كه به بهانه مرور عملكرد یكساله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روی آنتن رفته بود، ضمن اشاره به چالش‌های پیش روی این وزارتخانه، از برنامه تحولی 120 اقدامی وزارت ارشاد در ابتدای فعالیت خود در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برنامه بلندمدت این وزارتخانه، برای خودكفایی در تولید كاغذ خبر داد.

او همچنین در رابطه با انتصابات صورت گرفته در مجموعه‌های تحت امر وزارت ارشاد در استان‌های كشور گفت: در این دولت و در هر استان، شاخص‌ترین چهره‌های جبهه انقلاب فرهنگی، به عنوان مدیركل فرهنگ و ارشاد انتخاب شده كه تحولی جدی محسوب می‌شود. حتی یك مورد بدون رزومه و سابقه كاری مرتبط، به عنوان مدیركل ارشاد استان‌ها انتخاب نشده هر چند شاید الزاما در وزارت ارشاد نبوده باشند.

تلاش دولت برای بازگشت ثبات به بخش‌های مختلف كشور

همچنین «یاسر احمدوند» معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز گذشته با حضور در برنامه «دولت و مردم» به فعالیت‌های دولت در یكسال اخیر پرداخت و گفت: زمانی كه دولت سیزدهم سكان و هدایت بخش اجرایی كشور را بر عهده گرفت، بخش‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دارای ثبات مشخصی نبود.

وی در ادامه با بیان اینكه دولت در طول یكسال گذشته تلاش كرده در تمامی بخش‌های كشور ثبات به وجود آورد، گفت: هر چند غلبه بر مشكلات زمان طولانی می‌خواهد اما مسیری كه دولت در پیش گرفته، امیدواری‌ها را برای رفع این مشكلات بیشتر شده است.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مهم‌ترین چالش دولت در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی را زدودن مرجعیت فرهنگی از وزارتخانه دانست و گفت: در سال‌های گذشته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرجعیت كامل را در حوزه‌های فرهنگی از دست داده بود و صرفا ارائه كننده خدمات و مجوزهای فعالیت‌های فرهنگی بود.

معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: دولت در تلاش است این مرجعیت فرهنگی را در بخش‌ها و حوزه‌های مختلف هنری نظیر سینما، كتاب و نشر، آثار نمایشی به وزارت فرهنگ و ارشاد بازگرداند.

دسترسی سریع