رهبر معظم انقلاب: رژیم صهیونیستی ناچار شد شكست را بپذیرد

بیانیه رهبر انقلاب در پی پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ 12 روزه با رژیم غاصب:این آزمون ملت فلسطین را سرافراز كرد

1400/03/01
|
08:20
|

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با صدور بیانیه‌ای پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ دوازده روزه با رژِیم صهیونیستی را تبریك گفتند.

متن بیانیه رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام بر فلسطین مقتدر و مظلوم؛ سلام بر جوانان شجاع و غیور فلسطین، سلام بر غزه‌ی قهرمان و مقاوم، سلام بر حماس و جهاد و همه‌ی گروههای جهادی و سیاسی فلسطین.

خداوند عزیز و قدیر را برای نصرت و عزتی كه به مجاهدان فلسطینی عطا كرد سپاس میگویم، و نزول سكینه و طمأنینه بر دلهای مجروح شهید دادگان، و رحمت و بشارت برای شهیدان، و شفای كامل برای آسیب‌دیدگان را از خداوند منان مسألت میكنم، و پیروزی بر رژیم جنایتكار صهیونیست را تبریك میگویم.

آزمون این چند روز، ملت فلسطین را سرافراز كرد. دشمن وحشی و گرگ صفت به درستی تشخیص داد كه در برابر قیام یكپارچه‌ی فلسطین ناتوان است. آزمون همكاری قدس و كرانه‌ی باختری با غزه و اراضی 48 و اردوگاه‌ها، راهكار آینده‌ی فلسطینیها را نشان داد. در این 12 روز رژیم جابر، جنایات بزرگی عمدتاً در غزه مرتكب شد و عملاً ثابت كرد كه بر اثر ناتوانی در مقابله با قیام یكپارچه‌ی فلسطین، رفتارهایی آنچنان ننگین و دیوانه‌وار مرتكب میشود كه افكار عمومیِ همه‌ی عالم را بر ضد خود برمی‌انگیزد و خود و دولتهای غربی پشتیبان خود بویژه آمریكای جنایتكار را از گذشته باز هم منفورتر میكند. ادامه‌ی جنایتها و درخواست آتش‌بس هر دو شكست او بود. او ناچار شد شكست را بپذیرد.

رژیم خبیث از این هم ضعیف‌تر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرت‌نمایی مجموعه‌های ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمند‌تر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوان‌تر و زبون‌تر خواهد كرد.

زمان آغاز و توقف درگیریها بسته به تشخیص بزرگان جهادی و سیاسی فلسطینی است، ولی آماده‌سازی و حضور قدرتمندانه در صحنه، تعطیل‌بردار نیست. تجربه‌ی »شیخ‌ جراح» در ایستادگی در برابر زورگویی رژیم و شهرك‌نشینانِ مزدور، باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور فلسطین باشد. به جوانمردان «شیخ جراح» درود میفرستم.

دنیای اسلام یكسره در برابر قضیه‌ی فلسطین، مسئول و دارای تكلیف دینی است. عقل سیاسی و تجربه‌های حكمرانی هم این حكم شرعی را تأیید و بر آن تأكید میكند. دولتهای مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی كه امروز بیش از گذشته مورد نیاز است، و چه در بازسازی زیرساختها و ویرانیها در غزه.

مطالبه و پیگیری ملتها، پشتوانه‌ی این خواسته‌ی دینی و سیاسی است. ملتهای مسلمان، باید انجام این وظیفه‌ را از دولتهای خود مطالبه كنند، خود ملتها نیز در حدّ توان موظف به پشتیبانی مالی و سیاسی‌اند.
وظیفه‌ی مهم دیگر، پیگیری مجازات حكومت تروریست و سفاك صهیونیست است. همه‌ی وجدانهای بیدار تصدیق میكنند كه جنایت گسترده‌ی كشتار كودكان و زنان فلسطینی در این 12 روز نباید بی‌مجازات بماند. همه‌ی عوامل مؤثر رژیم و شخص جنایتكار نتانیاهو باید تحت پیگردِ دادگاههای بین‌المللی و مستقل قرار گیرند و مجازات شوند؛ و این به حول قوه‌ی الهی تحقق خواهد یافت، والله غالبٌ علی امره.

جمعه 9 شوال 1442
31 اردیبهشت 1400
سیّد علی خامنه‌ای

دسترسی سریع