تلاش برای رسیدن به استانداردهای جهانی در حوزه ایمنی در برابر زلزله
عضو هیئت علمی پژوهشگاه مهندسی زلزله گفت: پس از زلزله سر پل زهاب، تحقیقات انجام شده نشان داد، ساختمان های این منطقه به لحاظ مقاوم سازی وضعیت خوبی نداشته اند.
به گزارش شبكه رادیویی ایران؛ مرتضی بسطامی، عضو هیات علمی پژوهشگاه مهندسی زلزله و زلزله شناسی ایران در گفت و گو با برنامه زنگ ایمنی رادیو ایران در پاسخ به این پرسش كه مانور زلزله در ایران چقدر با استانداردهای جهانی مطابقت دارد، گفت: در سی ساله گذشته اگرچه در بحث تدوین استانداردها، آیین نامه ها، اصلاح در رویه های طراحی در سازمان نظام مهندسی و ... اتفاقات خوبی رخ داده است اما همچنان با استانداردهای جهانی فاصله زیادی داریم.
وی در ادامه به بحث مقاوم سازی ساختمان ها اشاره كرد و افزود: بنیاد مسكن طی این سال ها با ارائه وام های ارزان، سالانه بین 100 تا 200 هزار واحد روستایی را مقاوم سازی كرده است كه این اتفاق در جایگاه خود رخداد مثبتی است.
در بخش دیگر این گفت و گوی رادیویی، انوشیروان انصاری مدیر طرح و برنامه پژوهشگاه زلزله شناسی به شرح فعالیت ها و اقدامات حوزه خود پرداخت و با بیان اینكه یكی از دغدغه های مهم در بخش طرح و برنامه پژوهشگاه زلزله شناسی، تناسب میان پژوهش های انجام شده با نیازهایمان است، افزود: اینكه چقدر پژوهش های انجام شده با نیازهای ما تطابق دارد پرسشی است كه هنوز پاسخ مدونی برای آن وجود ندارد.
اطلاعات بیشتر را بشنوید.
برنامه زنگ ایمنی روز چهارشنبه ششم آذر ساعت 9:00 به مدت 120 دقیقه از رادیو ایران پخش شد.