ملت با شكستِ تحریم، سیلی به آمریكا خواهد زد

رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح كردند: مجموعه عظیم جوانان میهن و ملت بزرگ ایران می‌دانند كه باید با ناكام گذاشتن آخرین حربه باقیمانده دشمن یعنی تحریم، سیلی دیگری به امریكا بزنند كه ان‌شاءالله خواهند زد.

1397/07/12
|
15:25
|

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشكوه بسیجیان در ورزشگاه یكصد هزار نفری آزادی با تأكید بر اینكه جوانان، راه حل مشكلات كشور هستند، به ارائه تحلیلی از شرایط حساس كنونی پرداختند و افزودند: آمریكایی ها با عربده كشی، بیان سخنان سخیف و تصوراتی واهی درصدد تصویرسازی كاملاً وارونه از قدرت خود و از اوضاع ایران هستند اما مجموعه عظیم جوانان میهن و ملت بزرگ ایران می دانند كه باید با ناكام گذاشتن آخرین حربه باقیمانده دشمن یعنی تحریم، سیلی دیگری به آمریكا بزنند كه ان‌شاءالله خواهند زد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حماسه نورانی و پرشكوه حضرت زینب كبری(س) و حضرت امام سجاد(ع) در جاودانه كردن واقعه عاشورا به در پیش بودن ایام اربعین حسینی اشاره و خاطرنشان كردند: حماسه بزرگ اربعین كه با حضور ملت ایران، ملت عراق و مسلمانان دیگر كشورها هر سال تكرار می شود پدیده فوق العاده مهمی است كه به فضل الهی و در هنگام نیاز شدید دنیای اسلام شكل گرفته است.

ایشان، عربده كشی های سران آمریكای جهانخوار و استكبار، قدرت‌نمایی جوانان مؤمن و پیروزی های پی در پی آنان در میدانهای مختلف، و در عین حال مشكلات اقتصادی و تنگی معیشت بخش بزرگی از مردم و نیز حساس شدن و تلاش و تكاپوی نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های مشكلات را جهات مختلف شرایط حساس كشور خواندند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای «عظمت ایران، اقتدار جمهوری اسلامی و شكست ناپذیری ملت ایران» را سه واقعیت انكارناپذیر برشمردند و افزودند: اینها رجزخوانی نیست، واقعیاتی است كه دشمنان آرزو می كنند ملت ایران آنها را نداند یا مورد غفلت قرار دهد تا درباره اوضاع كشور و توانایی های خود، دچار گمان غلط شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تشریح بیشتر این واقعیات سه گانه، عظمت ایران را امری تاریخی دانستند و افزودند: به استثنای 200 سال منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی (یعنی از اواسط دوران قاجار تا پایان پهلوی) ایران عزیز ما در عرصه های مختلف سرآمد ملتهای مسلمان و در برهه‌هایی حتی سرآمد همه ملتها بوده است.

رهبر انقلاب اسلامی، نجات ایران از سلطه ظالمانه انگلیس و آمریكا را برای اثبات اقتدار جمهوری اسلامی كافی دانستند و افزودند: نجات كشور از شر حكومت استبدادی و سلطنتی موروثی، ایستادگی در مقابل همه توطئه های 40 سال اخیر و افزایش اعتبار و احترام ایران در منطقه و جهان از دیگر نمودهای اقتدار جمهوری اسلامی است.

ایشان همچنین یادآور شدند: نظام اسلامی در 8 سال جنگ تحمیلی در مقابل جبهه وسیع دشمنان پیروز شد و با حفظ تمامیت ارضی كشور، اولین بار در قرنهای اخیر اجازه نداد مهاجمان بخشی از میهن عزیزمان را تجزیه كنند یا با تداوم حضور نظامی در ایران، ملت را تحقیر كنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، شكست ناپذیری ملت ایران را ناشی از بركت اسلام عزیز دانستند و افزودند: این شكست ناپذیری را می توان در پیروزی این ملت بزرگ در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نیز ایستادگی در مقابل همه توطئه های 40 سال اخیر مشاهده كرد چرا كه ملت در مواجهه با توطئه ها و اقدامات مختلف دشمن، هیچگاه احساس ضعف و خستگی نداشته و عقب نشینی نكرده است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تشبیه عرصه نبرد سیاسی و اقتصادی با جنگ نظامی، «غرور» را آفت پیروزی در همه این عرصه ها خواندند و خاطرنشان كردند: مغرور شدن، ما را به بی عملی، بی ابتكاری و نداشتن طرح و نقشه می كشاند و موجب پیروزی دشمن می شود.

رهبر انقلاب افزودند: هنوز در اوایل راه هستیم و باید با تلاش و مجاهدت و راه بلدی، شجاعت و تدبیر و استفاده صحیح از امكانات، مسیر پیشرفت را ادامه دهیم و به قله مورد نظر ملت و انقلاب برسیم.

ایشان بخش مهمی از سخنانشان را به تبیین نقش جوانان در تحولات چهل سال اخیر اختصاص دادند و تأكید كردند: جوانان عزیز بدانید كه شما نوك پیكان حركت عظیم ملی هستید، شما باید راه را باز كنید. پیران مجرب هم اگر خسته و بی حال و از كار افتاده نباشند، می توانند شما را راهنمایی كنند اما موتور پیش‌برنده این قطار شما جوانان هستید.

رهبر انقلاب با اشاره به پیشتازی و نقش تعیین كننده جوانان در جهاد با طاغوت پیش از پیروزی انقلاب، مقطع پیروزی، جهاد با تجزیه طلبان در سالهای اول انقلاب، ارائه خدمات فراوان به ملت در جهاد سازندگی، جهاد با تروریسم منافق و خائن در اوایل دهه 60، هشت سال جنگ تحمیلی، تلاش برای ترمیم خرابی ها بعد از جنگ، جهاد فرهنگی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن در دهه 70، و جهاد علمی و جهش وار در آغاز دهه 80 افزودند: در سالهای اخیر نیز جوانان در جهاد با تروریسم تكفیری پیشتاز بوده اند و امروز هم با احساس انگیزه و تكلیف و در جهادی فكری و عملی و با هدف گشودن گره های اقتصادی، پیشنهادهای پخته و كارگشا می دهند.

رهبر انقلاب اسلامی وجود دهها هزار گروه جهادی جوان در سراسر كشور و خدمات بی پایان آنها به ویژه به طبقات ضعیف را سرمایه‌ای عظیم دانستند كه آینده ای بهتر را مژده می‌دهد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای جوانان را صاحب كشور خواندند و در نكته ای خاص افزودند: عده‌ای تصور می كنند كه من از انحرافات برخی جوانان مطلع نیستم اما اینگونه جوانان جزو ریزشها هستند كه رویش ها بر آنان غلبه دارد و تمجید و تحسین من از جوانان، با اطلاع كافی از اینگونه مسائل صورت می‌گیرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از كسانی كه نقش كاملاً تعیین كننده جوانان را در حال و آینده كشور مورد توجه قرار نمی دهند، افزودند: اینگونه افراد می خواهند جوانان را مشكل كشور وانمود كنند و یا آنها را به مشكل كشور تبدیل كنند اما اینجانب با اعتقاد تأكید می كنم كه جوانان راه حل كشورند نه مشكل كشور.

رهبر انقلاب اسلامی با تأكید بر اینكه راه پیشرفت كشور باز است اما این راه همراه با موانع و فراز و نشیب هایی است كه باید آنها را پشت سر گذاشت، گفتند: پیمودن مسیر پیشرفت و برداشتن موانع این مسیر شرایطی دارد كه گام اول آن، «درك و احساس وجود و حضور دشمن» است زیرا تا انسان حضور دشمن را حس نكند، سنگر و حفاظ و سلاح لازم تهیه نمی‌كند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته آن روشنفكر نمای راحت طلب و منافق و ریاكار كه اساساً دشمنیِ آمریكا را انكار می كند و برای دولت و ملت ایران، نسخه تسلیم در مقابل آمریكا می نویسد، اگر عامل آمریكا نباشد، مرد میدانِ پیشرفت كشور نیست.

ایشان شرط دوم برای پیمودن مسیر پرفراز و نشیب پیشرفت را، «اعتماد به نفس و عزم بر ایستادگی» دانستند و خاطرنشان كردند: انسانهای بی روحیه، ترسو، مأیوس، تنبل، فرصت طلب و خود كم‌بین، در این میدان اگر خود مانعی برای دیگران نشوند، نمی توانند هیچ هنری از خود نشان دهند.

رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: البته جوانان كشور چه در دوران نهضت اسلامی و چه در مقاطع مختلف چهل سال گذشته، به این بلیّه مبتلا نبوده، و همواره بدون تردید و ترس و بُزدلی، اعتماد به نفس و شجاعت داشته اند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شرط سوم برای حركت در مسیر پیشرفت و فائق آمدن بر موانع را، «فهم درست از تهدید دشمن و شناخت صحیح از عرصه نبرد» برشمردند و تأكید كردند: اولین عرصه نبرد، «اسلام و ایمان اسلامی» است زیرا آمریكا از اسلام و انقلاب اسلامی سیلی خورده است و انقلاب دست آنها را كه همه‌كاره كشور بودند، از ایران كوتاه كرد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: برخی افراد نِق‌زن می گویند، از آمریكا بدگویی نشود تا با ایران دشمنی نكند در حالی‌كه كینه آنها فقط از شعار مرگ بر آمریكای ملت ایران نیست، بلكه آنها با اصل اسلام و انقلاب اسلامی مخالفند زیرا از سربلند كردنِ یك قدرت اسلامی بزرگ و انقلابی در منطقه بشدت هراس دارند و بر همین اساس تلاش می كنند تا عناصر قدرت كشور را از بین ببرند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأكید بر اینكه هدف استكبار، ضربه زدن به عناصر اقتدار ایران اسلامی است، گفتند: استقرار و ثبات اجتماعی، امنیت و وحدت ملی، پایبندی به اصول و مبانی انقلاب ادامه حركت پیشرفت رو به توسعه علمی، گسترش و تعمیق فرهنگ انقلابی و اسلامی، پیشرفت دفاعی و موشكی و حضور در منطقه، عناصر اقتدار جمهوری اسلامی است و دشمنان به دنبال ضربه زدن به این عناصر قدرت هستند.

ایشان «فهم صحیح واقعیت های ایران و جهان و گرفتار نشدن در تصویر سازی های غلط» را یكی دیگر از شروط غلبه بر موانع پیشرفت برشمردند و افزودند: بدخواهان و كینه توزان ملت ایران، تلاش دارند با استفاده از ابزارهای رسانه ای بویژه رسانه های نوپدید، تصویر سازی غلطی از ایران، منطقه و همچنین از خودشان، انجام دهند و افكار عمومی ایران را از واقعیات منحرف كنند.

رهبر انقلاب اسلامی یكی از این تصویرسازی های غلط را، «القای در موضع قدرت بودن آمریكا» دانستند و خاطرنشان كردند: با وجود قدرت سخت افزاری آمریكایی‌ها، واقعیت آن است كه آنها در موضع قدرت نیستند زیرا عامل اصلی و تعیین كننده قدرت در تقابل های جهانی، «قدرت نرم افزاری» به معنای منطق، استدلال و حرف نو است كه آمریكا در این موارد بشدت ضعیف است و بدلیل فقدان منطق و استدلال، بر مبنای زورگویی سخن می گوید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به مفتضح شدن «لیبرال دموكراسی» آمریكا و رواج انتقاد از آن در دنیا، افزودند: به همین دلیل است كه آمریكا با وجود قدرت اتمی و تكنولوژی پیشرفته و توانایی های مالی فراوان، در بسیاری از مناطق، همچون عراق، سوریه، لبنان، پاكستان و افغانستان شكست خورد و شكست های دیگری هم در انتظار آمریكا است.

رهبر انقلاب اسلامی به تصویرسازی خدعه آمیز و غیرواقعی دشمنان از ایران اشاره كردند و گفتند: آنها تلاش دارند با ارائه تصویرهای غلط از ایران اسلامی، نظرات باطل شان را به افكار عمومی دنیا و ملت ایران، بباورانند.

ایشان با اشاره به وجود مشكلات اقتصادی در كشور افزودند: آمریكایی‌ها با تكیه بر این مشكلات، خیالاتی را در سرِ كم مغز و بی تدبیرشان می پرورانند. بر همین اساس اخیراً رئیس جمهور آمریكا به برخی سران اروپا گفته است اگر تا دو سه ماه صبر كنید كار جمهوری اسلامی ایران تمام است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان كردند: این خیالات، انسان را به یاد سخنان چهل سال قبل آمریكایی‌ها و نوكران آنها در داخل می اندازد كه به یكدیگر مژده سرنگونی شش ماهه جمهوری اسلامی را می دادند اما اكنون چهار دهه از عمر نظام اسلامی گذشته است.

رهبر انقلاب اسلامی، دل خوشی های رئیس جمهور بیچاره آمریكا را نتیجه نشناختن انقلاب اسلامی و ملت ایران و روحیه ایمانی و انقلابی این ملت دانستند و تأكید كردند: این تحلیل غلط، موجب گمراهی آمریكاییها در چهل سال گذشته، شده است كه باید خداوند را به دلیل اینكه دشمنان ملت ایران را از نادانان و ابله ها قرار داده است، شكرگزار بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان كردند: البته ما مشكلات اقتصادی و عیوبی همچون «اقتصاد نفتی»، «ضعیف بودن فرهنگ صرفه‌جویی» و «اسراف» در جامعه داریم اما این موارد عیب واقعی نیستند، عیب واقعی «بن بست» است كه البته در كشور بن بست وجود ندارد.

ایشان با تأكید بر اینكه عده ای در تلاش برای القای این تفكر به جوانان هستند كه هیچ راه حلی جز پناه بردن به دشمن وجود ندارد، گفتند: دشمن می خواهد ملت ایران را به این جمع بندی برساند كه در كشور بن بست است و هیچ راهی جز زانو زدن و تسلیم شدن در مقابل آمریكا وجود ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: من صریحاً اعلام می‌كنم، كسانی كه در داخل، این فكرِ مطلوب و محبوب دشمن را ترویج می‌كنند، در حال انجام دادن بزرگترین خیانت در حق كشور و ملت هستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأكید كردند: البته این اتفاق نخواهد افتاد و به حولِ قوه الهی و با همراهی مردم و جوانان، تا جان و توان دارم نخواهم گذاشت چنین اتفاقی در كشور بیفتد.

ایشان با تأكید بر لزوم شناخت و ارائه تصویر و جایگاه واقعی كشور و ملت ایران گفتند: سیاستمداران بزرگ و مغزهای سیاسی سنجیده دنیا، ملت ایران را به دلیل چهل سال ایستادگی در مقابل فشارها و در عین حال پیشرفت و تبدیل شدن به یك قدرت تأثیرگذار، تحسین می‌كنند.

رهبر انقلاب اسلامی، ظرفیتهای فراوان جغرافیایی، اقلیمی، نیروی انسانی و منابع زیرزمینی و روزمینی در كشور را یكی دیگر از واقعیت های ایران برشمردند و افزودند: ما از این ظرفیت ها به درستی استفاده نكرده ایم و توصیه همیشگی من به مسئولان این است كه ظرفیت ها را شناسایی و استفاده كنید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جوانان مؤمن را ظرفیت بالفعل كشور خواندند و گفتند: تصویر واقعی كشور همین جوانان مؤمنی هستند كه در صحنه های مختلف، توانایی های دفاعی، علمی، فرهنگی و اجتماعی خود را بروز داده اند.

ایشان در ادامه به موضوع تحریم های آمریكا اشاره كردند و افزودند: وضع تحریم ها به این معنا است كه دشمن هیچ راه دیگری برای مقابله با نظام اسلامی به غیر از تحریم اقتصادی ندارد اما همین تحریم های اقتصادی نیز شكننده تر از اقتصاد ملی ما است.

رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: اقتصاد ملی كشور می تواند تحریم را شكست دهد و به حول و قوه الهی، تحریم ها را شكست خواهیم داد و شكست تحریم به معنای شكست آمریكا است و آمریكا باید با این شكست، یك سیلی دیگر از ملت ایران بخورد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مجموعه عظیم و مردمی بسیج در سراسر كشور را كه به الگویی برای برخی ملتهای دیگر تبدیل شده، یكی دیگر از واقعیات ایران اسلامی برشمردند و گفتند: بسیج مردمی یكی از نقاط برجسته تصویر واقعی كشور است كه در مقابل تهدید دشمن نه تنها عقب نشینی نمی كند بلكه بر ایمانش افزوده می شود و به همین دلیل، دشمن و عوامل او، مخالفت زیادی با بسیج دارند.

ایشان نقاط درخشان و برجسته ای همچون گروههای جهادی، بسیج سازندگی، اردوهای راهیان نور، راهپیمایی ها، مراسم اعتكاف و عزاداری های حسینی را از دیگر واقعیات ایران برشمردند و تأكید كردند: برای شناخت صحیح ملت ایران باید به این موارد توجه شود.

رهبر انقلاب اسلامی در این بخش از سخنان خود دستگاههای مسئول را موظف به مساعدت و همكاری با فعالیتهای بسیج، اردوهای جهادی و كاروانهای راهیان نور دانستند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بخش پایانی سخنانشان را در اجتماع عظیم بسیجیان در ورزشگاه یكصد هزار نفری آزادی به بیان چند نكته اختصاص دادند.

ایشان با اشاره به تلاش دشمن برای اثرگذاری بر افكار عمومی با استفاده از ابزار رسانه گفتند: ابزار رسانه مهم است و اگر دست دشمن باشد، ابزار خطرناكی است كه می توان آن را به سلاح شیمیایی در جنگ های نظامی تشبیه كرد.

رهبر انقلاب اسلامی استفاده دشمنان از رادیو، تلویزیون، اینترنت، شبكه های اجتماعی و فضای مجازی را علیه افكار عمومی ملت خاطرنشان كردند و خطاب به كسانی كه مسئولیت بخش ارتباطات را بر عهده دارند، تأكید كردند: همچنانكه در جلسات حضوری هم تذكر داده شده است به این مسائل درست توجه كنید و با ایفای جدی وظایف خود، ابزاری نشوید كه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خود را علیه مردم بكار گیرد.

«ضرورت وحدت، عزم راسخ و احساس قدرت» دومین نكته بخش پایانی سخنان رهبر انقلاب بود.

ایشان تأكید كردند: باید با حضور قدرتمندانه ملت و بویژه جوانان مؤمن در وسط میدان، هم جهتی و هم سخنی مسئولان، و همدلی مردم و مسئولان، به دشمن پیام قدرت داد چرا كه اگر دشمن در حرف و رفتار و منش زندگی مردم، خود را با مجموعه ای مقتدر روبرو نبیند، گستاخ و جری می شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای قاطعانه تأكید كردند: واقعیات كشور نشان می دهد ملت و نسل جوانش تصمیم گرفته دیگر تحقیر نشود، دنباله رو قدرتهای بیگانه و دشمن نگردد و ایران عزیز را به اوج عزت و افتخار برساند كه به فضل الهی، عزم و توانایی این كار را دارد.

رهبر انقلاب اجتماع امروز در ورزشگاه یكصد هزار نفری را یادآور اجتماع عظیم بسیجیان در اواسط دهه 60 دانستند و افزودند: آن اجتماع عظیم به حركت و پیروزی های بزرگ برای كشور تبدیل شد و ان شاءالله شما جوانان عزیز هم در میدانهای علمی، فعالیت و تحرك اقتصادی، كارآفرینی، تلاش فردی و اجتماعی، شبكه سازی اجتماعی و فرهنگی و نیز حركتهای لازم آتش به اختیار، موفق و پیروز خواهید شد.

دسترسی سریع